J2US – Δέσποινα Βανδή: «Περνάω πολύ όμορφα με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει»
Just the 2 of us

J2US – Δέσποινα Βανδή: «Περνάω πολύ όμορφα με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει»

J2US – Δέσποινα Βανδή: «Περνάω πολύ όμορφα με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει»

Όσα δήλωσε πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US

Το J2US επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 με τον Νίκο Κοκλώνη να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Οι κριτές που έχουμε λατρέψει τις προηγούμενες σεζόν έχουν λάβει ήδη τις θέσεις τους και αναμένουν αν αρχίσει το σαββατιάτικο φαντασμαγορικό πάρτι.

Μουσική, τραγούδι, χορός και πολλές εκπλήξεις κάνουν το J2US ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί ονόματα που φέρεται να έχουν «κλειδώσει» για το σόου και το μόνο που μένει είναι να δούμε όλα τα ζευγάρια και επίσημα στην πρεμιέρα.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την εμπειρία της στο J2US και το όμορφο κλίμα που επικρατεί δίνοντας τη θετική της ενέργεια για την πρεμιέρα του Σαββάτου (17/2).

«Το Just είναι η απόλυτη συντροφιά το Σάββατο, για όσους μένουν στο σπίτι. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση, πολύ τραγούδι, μουσική. Υπάρχουν ωραία συναισθήματα, παρορμητισμός.

Νομίζω ότι θα πάμε κι άλλες σεζόν με το J2US. Ο κόσμος περνάει πολύ όμορφα από το σπίτι και εμείς μαζί τους. Και προσωπικά περνάω πολύ όμορφα με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει και με τον Νίκο. Είναι ωραίο να πηγαίνεις κάπου που παρόλο που οι ώρες είναι πάρα πολλές – δεν μου έχει ξανασυμβεί – δεν το καταλαβαίνεις γιατί πραγματικά είναι τόσο όμορφο το κλίμα».

Διαβάστε επίσης

J2US: Αυτά είναι τα ζευγάρια που «κλειδώνουν» – Το ταίρι της Άντζελας Δημητρίου που θα συζητηθεί και τα… απρόσμενα!