J2US: Επικός Light σε Στέλιο Δρουμαλιά – «Συγκριτικά με τον Δελέαση, ήσουν Παβαρόττι»
Just the 2 of us

J2US: Επικός Light σε Στέλιο Δρουμαλιά – «Συγκριτικά με τον Δελέαση, ήσουν Παβαρόττι»

J2US: Επικός Light σε Στέλιο Δρουμαλιά – «Συγκριτικά με τον Δελέαση, ήσουν Παβαρόττι»

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς έβγαλε ντέρτι, αλλά δεν ενθουσίασε

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου, «Νοικιάστηκε», κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Στέλιος Δρουμαλιάς και η Αποστολία Ζώη, στην επανένωσή τους στο 9ο live του J2US!

«Ρεσιτάλ σήμερα!», αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης και παρομοίασε την Αποστολία Ζώη με μαθήτρια που βγήκε στην 5ήμερα.

«Πρώτα θα πω τα καλά, έκανες κάποια γυρίσματα που με εντυπωσίασαν, έξυπνα και σωστά. Στο σύνολο έφυγες από τον τόνο. Το κατάλαβες και αυτό σημαίνει ότι ακούς καλά. Φαίνεται ότι δουλεύεις με τα γυρίσματα που έκανες», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Έχεις κάνει καλύτερες εμφανίσεις Στέλιο. Τα καλά ήταν τα γυρίσματα, αλλά δεν ήταν τραγουδιστή, ήταν γυρίσματα πελάτη. Ήταν από ντέρτι προσωπικό. Πέρναγε ξυστά από το φάλτσο. Δεν ήσουν καθαρός στην άρθρωση των λέξεων», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Έχουν ενδιαφέρον τα γυρίσματά του, δεν είναι εύκολα για πολλούς, αν αποφάσιζες να ασχοληθείς θα βελτιωνώσουν. Αυτό που λείπει από εσένα είναι το αίσθημα. Καλύτερα να κάνεις τονικά λάθη, αλλά εκείνο που θα πρέπει να αφυπνίσεις, είναι να μπαίνεις μέσα σε αυτό που τραγουδάς. Με πειράζει ότι θέλω να ξυπνήσει το κορμί και το πρόσωπό σου», εξήγησε η Δέσποινα Βανδή.

«Εγώ έχω ακούσει το τραγούδι από τον Δελέαση, στο Tik Tok, σίγουρα ήταν καλύτερο. Νομίζω ήταν τίμιο. Συγκριτικά με τον Δελέαση, ήσουν Παβαρόττι σήμερα», είπε από την πλευρά του ο Light.

Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε: «Ήταν φιλότιμη προσπάθεια. Την προηγούμενη φορά ήσουν καλύτερος. Εδώ ήσουν μαγκωμένος».

Διαβάστε ακόμα

J2US: Χάρισε γέλιο αλλά ξέχασε τα λόγια ο Γιάννης Καπετάνιος – «Ήταν ένα αίσχος μανάρι μου»