J2US ζευγάρια: Η ροκ επαναστάτρια της υποκριτικής και ο Έλληνας Ian Gillan
Just the 2 of us

J2US ζευγάρια: Η ροκ επαναστάτρια της υποκριτικής και ο Έλληνας Ian Gillan

J2US ζευγάρια: Η ροκ επαναστάτρια της υποκριτικής και ο Έλληνας Ian Gillan

Γνωρίστε καλύτερα την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ίαν Σταρτή

Είναι από τα ζευγάρια «φωτιά» που κάνουν θραύση φέτος στο J2US!

Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ίαν Στρατή που έδεσαν άψογα επί σκηνής και υπέροχες οι φωνές τους κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε Σαββατόβραδο.

Από το πρώτο live έδειξαν τα «δόντια» τους με την τρομερή εκτέλεση Holding Out for a Hero εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Αναμφίβολα ένα από τα φαβορί του φαντασμαγορικού σόου και δύο καλλιτέχνες με σημαντικά επιτεύγματα και φοβερή απήχηση στον κόσμο.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (Διαγωνιζόμενη)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Αγαπάει την μουσική, λατρεύει τις κόρες της, έχει “φλερτάρει” τόσο με τον ραδιοφωνικό, όσο και με τον τηλεοπτικό αέρα και έχει και πλούσια ακτιβιστική δράση. Μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά τρέφει μεγάλη αγάπη για τους τόπους καταγωγής της, την Κρήτη και την Αρχαία Ολυμπία. Εκεί έχει ζήσει τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Η τέχνη της υποκριτικής όμως ήταν μονόδρομος για εκείνη κι έτσι πολύ σύντομα πέρασε το κατώφλι του “Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν”. Εμπλούτισε την θεατρική της παιδεία σπουδάζοντας σκηνοθεσία, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια της Λυδίας Κονιόρδου και του Κώστα Γεωργουσόπουλου. Τηλεοπτικά μας συστήθηκε στον ρόλο της αστυνόμου στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα». Έκτοτε την έχουμε απολαύσει στο “Βig Bang” στις «Μάγισσες της Σμύρνης”, στις «Επτά θανάσιμες πεθερές», στους «Συμμαθητές», στο «4XXX4», και πολλες σειρές ακομα. Η θεατρική της πορεία μετράει πολλές συμμετοχές και τα πρώτα της χρόνια στο χώρο έπαιξε και στην Επίδαυρο τις “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη. Άλλες σημαντικές της στιγμές ήταν οι παραστάσεις: “Η όπερα της πεντάρας”, “Διαμάντια και Μπλούζ”, “Σεσουάρ για δολοφόνους”, “Άνδρες έτοιμοι για όλα”, “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω”, “Ψαρόσουπα”, “Μόλις χώρισα”, “Η κυρία επιθεώρηση” και με πιο πρόσφατη την “Ποντικοπαγίδα”. Στον κινηματογράφο, έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες: “Αγάπη τρυφερή”, “Άμα δεν σε θέλει”, “180 μοίρες”, “Μια φορά κι ένα μωρό”, “Amore mio”, “Οι γαμπροί της Ευτυχίας” και “Μαγικός καθρέφτης”. Το 2020 δοκίμασε και το ρόλο της παρουσιάστριας στην διαδραστική εκπομπή του Open Tv, “The Booth”. Η Πηνελόπη είναι μια ροκ μητέρα δύο κοριτσιών και αγαπάει πολύ τα τατουάζ που έχει “ντύσει” το κορμί της. Το ίδιο αγαπά και την rock και metal μουσική, της οποίας είναι ακροάτρια από πολύ μικρή. Επίσης έχει και την δική της μπάντα : “Mama Sings Fire”.

ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ (Coach)

Ο Ίαν Στρατής, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα έκανε αίσθηση με την φωνή του. Είναι ροκ, είναι ποπ και αδιαμφισβήτητα δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου, όταν εμφανίζεται στην σκηνή. Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί στα σπουδαιότερα μιούζικαλ που έχουν ανέβει στις Αθηναϊκές σκηνές. Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Σε ηλικία έντεκα ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Καλώς τους” της Ρούλας Κορομηλά, στον Alpha. Εκεί τραγούδησε “το Παλιό μου παλτό”. Το 2014 δημιούργησε μια μπάντα με τους φίλους του, τους “Mad Street”, η οποία διαλύθηκε. Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο “X – Factor”, όπου έφτασε στον τελικό και ξεχώρισε τόσο για τις φωνητικές του ικανότητες, όσο και για την σκηνική του παρουσία. Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις σε σκηνές και φυσικά πολλά μιούζικαλ όπως: «Εβίτα», «Hair», «Grease», «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», «Cats», “Η πεντάμορφη και το τέρας”, “Mamma mia”, “Φτηνά τσιγάρα” και με τελευταία την sold out παράσταση “Αναστασία” που ανεβαίνει ακόμα στο θέατρο “Παλλάς”. Το 2017 έκανε την μεταγλώττιση στην ταινία “Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό” και το 2019 την μεταγλώττιση για την ταινία “Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων”. Το καλοκαίρι του 2018, ο Ίαν Στρατής κυκλοφόρησε το πρώτο solo single του, με τίτλο “Amazing”. Ο ίδιος μάλιστα συνυπέγραψε τους στίχους και την μουσική με τους Eddie Δερβάκο και τον Ηλία Σαμαρτζή. Το 2019 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του single “A Drop Of You”, στην πρώτη του συνεργασία με τον παραγωγό Sillyboy. Παράλληλα με τους Eddie, Rayan Ζερβάκο και τον Ηλία Σαμαρτζή, έχουν την μπάντα “Ayfel”. Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετείχε στο Show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar 5» στο οποίο αναδείχθηκε νικητής. Συμμετείχε και στο “Your Face Sound Familiar All Star”, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. Το 2022 συμμετείχε στην ταινία “Army Baby” του Γιώργου Κορδέλλα, ενώ συμμετείχε και ως guest σε μια σειρά επεισοδίων στην δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Διαβάστε επίσης

J2US: Στρατής – Αναστασοπούλου ρόκαραν και άφησαν άναυδους τους κριτές – «Έχω πάθει πλάκα!»