Just the 2 of us

J2US: «Τα μπασίματά σου είναι λίγο ατονάλε» – Το πρόβλημα υγείας που δυσκόλεψε την Ματίνα Νικολάου να τραγουδήσει σωστά

J2US: «Τα μπασίματά σου είναι λίγο ατονάλε» – Το πρόβλημα υγείας που δυσκόλεψε την Ματίνα Νικολάου να τραγουδήσει σωστά

Ερμηνεία μετ' εμποδίων στην δεύτερη εμφάνισή τους

Γιάννη Πάριο αποφάσισαν να ερμηνεύσουν στην δεύτερη εμφάνισή τους στο J2US η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης αλλά η ερμηνεία της πρώτης δεν απέδωσε σωστά.

Δυστυχώς, ένα μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την δυσκόλεψε να ερμηνεύσει το κομμάτι όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να υπήρχαν στιγμές που ήταν άτονες.

«Είσαι πολύ όμορφη Ματίνα. Είχε κάποια λαθάκια, τα μπασίματά τους είναι λίγο ατονάλε αλλά μετά στο ρεφρέν είχες περισσότερη σιγουριά. Μου άρεσε που επιλέξατε αυτό το τραγούδι και ας μην ήταν το τελειότερο που έχετε ερμηνεύσει γιατί ήταν σαν να το λέτε ο ένας στον άλλον», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου συνέχισε: «Είπατε ένα τραγούδι που πραγματικά κοιτούσε ο ένας στα μάτια τον άλλον. Είχες κάποιες αστάθειες Ματινάκι μου και σε κάποια σημεία ήταν πιο φωναχτό από όσο θα έπρεπε».

«Στο κουπλέ θα μπορούσες να το πεις προζάτα, να το παίξεις αλλά εσύ το φώναξες. Έπρεπε να ήταν πιο ερμηνευτικό και βασίζομαι πολύ στο ότι είσαι ηθοποιός. Όσον αφορά το ρεφρέν έδωσες ρεσιτάλ», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

Exit mobile version