J2US ζευγάρια: Ο «κακός» από τη «Γη της Ελιάς» και η αγαπημένη της Χαρούλας Αλεξίου
Just the 2 of us

J2US ζευγάρια: Ο «κακός» από τη «Γη της Ελιάς» και η αγαπημένη της Χαρούλας Αλεξίου

J2US ζευγάρια: Ο «κακός» από τη «Γη της Ελιάς» και η αγαπημένη της Χαρούλας Αλεξίου

Γνωρίστε καλύτερα τον Μανώλη Κλωνάρη και τη Ζωή Παπαδοπούλου

Μία μαγευτική εμφάνιση χάρισαν στην πρεμιέρα του J2US o Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου.

Οι δυο τους έδεσαν απαράμιλλα στη σκηνή του σόου και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπόσχονται ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα επόμενα lives.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ (Διαγωνιζόμενος)

Μεγάλωσε στο νησί των Ιπποτών και από παιδί κατάλαβε ότι το θέατρο είναι μονόδρομος για εκείνον. Ο λόγος για τον “κακό” των ελληνικών σήριαλ, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Μανώλη Κλωνάρη. Ο Μανώλης από μικρός συμμετείχε σε θεατρικές ομάδες στην Ρόδο, ώσπου στην ενηλικίωση του αποφάσισε να φύγει από το νησί του και να ασχοληθεί με την υποκριτική.To 2015 αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης “Κάρολος Κουν”. Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε στο «Μπρούσκο», ακολούθησε η «Γη της Ελιάς», στην συνέχεια “Το κόκκινο ποτάμι” και φέτος η συμμετοχή του στο “Γιατρό” στον Alpha. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε και σε επιτυχημένες παραστάσεις με κυριότερες: «Η Αρχή του Αρχιμήδη» σε σκηνοθεσία Λ. Ταλιώτη, «Γκάμπυ» σε σκηνοθεσία Κ. Καραλή, «Σαλώμη» σε σκηνοθεσία Ν. Καραθάνου, και με πιο πρόσφατο το “42497” σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καπουτζίδη. Το 2020 σκηνοθέτησε την παράσταση “Το σπίτι των επιθυμιών” της Sor Juana, ενώ το 2022 σκηνοθέτησε το έργο «Επικίνδυνη Στροφή» του Τ. Πρίσλεϊ στην σκηνή “ Αγγέλων Βήμα”.

ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Coach)

Η Ζωή Παπαδοπούλου έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές με τον Μανώλη Ρασούλη, έχοντας στις αποσκευές της, σπουδές βυζαντινής μουσικής. Εκεί, συνάντησε το Δημήτρη Μητροπάνο ο οποίος της πρότεινε να κατέβει στην Αθήνα το 2002 για να συνεργαστεί μαζί του, όπως και έγινε. Και τότε, ήρθε η πρόταση της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία την «ανακάλυψε» μέσα από τη συνεργασία της με το Μητροπάνο. Η Χαρούλα την οδήγησε στον δρόμο της δισκογραφίας και έγινε η παραγωγός του πρώτου της άλμπουμ, στο οποίο τραγούδησε μαζί της ένα ντουέτο. Μετά το ντουέτο που έγινε επιτυχία «Αχ, και να σε είχα εδώ», του πρώτου δίσκου της γράφει και το ομότιτλο τραγούδι του επόμενου άλμπουμ, «Τατουάζ». Κατά την διάρκεια της καριέρας της, η Ζωή Παπαδοπούλου, βρέθηκε στο πλευρό πολλών και σπουδαίων καλλιτεχνών που λειτούργησαν και ως μέντορες για εκείνη: Χρήστος Νικολόπουλος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Δήμος Μούτσης, Γιώργος Κατσαρός, Γιάννης Πάριος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πασχάλης Τερζής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, κ.α. Το 2017 κυκλοφορεί τον τρίτο της δίσκο, σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, με τον τίτλο «Να ’ρχεται η άνοιξη». Το 2022 συνεχίζει το μουσικό ταξίδι της, πραγματοποιώντας συναυλίες με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή. Από το Καλοκαίρι του 2023, μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου, με τον τίτλο «Η δικιά μου Χαρούλα».

Διαβάστε επίσης

J2US: Έρχονται ολοταχώς στο σόου – Μαντεύεις ποιοι είναι οι εικονιζόμενοι;