J2US ζευγάρια: Το «αστέρι» της τηλεόρασης και το «αηδόνι» του Βορρά
Just the 2 of us

J2US ζευγάρια: Το «αστέρι» της τηλεόρασης και το «αηδόνι» του Βορρά

J2US ζευγάρια: Το «αστέρι» της τηλεόρασης και το «αηδόνι» του Βορρά

Γνωρίστε καλύτερα τον Θανάση Πάτρα και τη Φαίη Ρουμπίνη

Ανήκουν στα ζευγάρια που προκάλεσαν αίσθηση με την εμφάνισή τους στο πρώτο live του J2US καθώς οι επιδόσεις του Θανάση Πάτρα άφησαν με το στόμα ανοιχτό την κριτική επιτροπή.

Ο παρουσιαστής του Mega ταίριαξε ιδανικά με τη ξεσηκωτική Φαίη Ρουμπίνη επί σκηνής και χάρισαν ένα άρτιο αποτέλεσμα για πρώτη φορά στο σόου.

Μάλιστα σύμφωνα με τη Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε άνετα να αλλάξει και επάγγελμα καθώς ερμήνευσε με στόφα σωστού λαϊκού τραγουδιστή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ (Διαγωνιζόμενος)

Ο Θανάσης Πάτρας γεννήθηκε στη Δράμα. Είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός. Έως τα 19 του τον φώναζαν Θάνο και έτσι τον αποκαλούν ακόμη οι γονείς και οι κολλητοί φίλοι του στους Σοφάδες Καρδίτσας, όπου μεγάλωσε. Μικρός ήθελε να γίνει γιατρός, μα άλλαξε γνώμη αργότερα. Με την παρέα του αποφάσισαν να γίνουν όλοι πιλότοι μετά την προβολή της ταινίας «Top Gun» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, που τους επηρέασε βαθιά. Στο σχολείο ήταν καλός μαθητής και ως παιδί ήταν ιδιαίτερα ενεργητικός. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που επέστρεφε στο σπίτι του με σπασμένο κεφάλι ή… δόντια και χτυπημένα χέρια! Το 1994 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1 και το πρώτο που φρόντισε να μην διορθώσει ήταν η βαριά προφορά του. Στο βιογραφικό του σήμερα μετράει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βλάσση Μπονάτσο, τον Κώστα Χαρδαβέλλα, τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, την Έλντα Πανοπούλου τη Σοφία Βόσσου, τη Σοφία Αλιμπέρτη, και πολλούς άλλους. Μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη εγκαινίασαν στον Alpha την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή “Αυτό μας Έλειπε”. Έμειναν μαζί δύο χρόνια, 2004-2006 και μετά συνέχισε μόνος του στο τιμόνι της εκπομπής, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη “μετακόμισε” στον ΑΝΤ1 και ξαφνικά οι πρώην στενοί συνεργάτες, βρέθηκαν τηλεοπτικά ανταγωνιστές. Στον Alpha παρουσίασε επίσης την εκπομπή “Πάτρας Αλέ Ρετούρ”, ταξιδεύοντάς μας με το κέφι και το χιούμορ του σε ενδιαφέρουσες γωνιές της χώρας. Tο 2011 παρουσιάζει την καλοκαιρινή εκπομπή Εlatte μαζί με τη Νάντια Μπουλέ στον ΑΝΤ1. Στο ίδιο κανάλι το 2013 παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή Fthis tv. Τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη και την εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Παράλληλα με την τηλεοπτική του καριέρα έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο και τις διαφημίσεις.

ΦΑΙΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ (Coach)

Έρχεται με φόρα από το Βορρά και διαθέτει μία από τις πιο αυθεντικές λαϊκές φωνές. Αν και έχει επιλέξει ως έδρα της την συμπρωτεύουσα, τα τραγούδια της θεωρούνται “ύμνοι” στα νυχτερινά μαγαζιά όλης της χώρας και κάθε φορά που ακούγονται γίνονται δεκτά με κύματα ενθουσιασμού. Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και η καταγωγή της είναι από το Κιλκίς. Από πολύ μικρή ήξερε ότι ο δρόμος που θα ακολουθήσει είναι αυτός του τραγουδιού και φρόντιζε να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ξεκίνησε πολύ νωρίς μουσικές σπουδές στην κιθάρα και στα είκοσι της χρόνια στάθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό. Πολύ γρήγορα στο δρόμο της βρέθηκε ο γνωστός παραγωγός και στιχουργός Αργύρης Αράπης, ο οποίος την έχρισε μούσα του και την καθοδήγησε σε όλα της τα επαγγελματικά βήματα. Με αγάπη, προσπάθεια και σκληρή δουλειά, η Φαίη Ρουμπίνη ανεβαίνει όλο και ψηλότερα στην κορυφή της επιτυχίας. Τα τραγούδια της έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και παίζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας: “Τι θες να κάνω”, “Πες τι θα γίνει”, “Πού ξαπλώνεις που κοιμάσαι”, είναι μόνο κάποιες από τις επιτυχίες της. Η συμβουλή της για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν το δρόμο της μουσικής, είναι σκληρή δουλειά, πολλή μελέτη και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Διαβάστε επίσης

J2US ζευγάρια: Ο «κακός» από τη «Γη της Ελιάς» και η αγαπημένη της Χαρούλας Αλεξίου