Νίκος Κοκλώνης: «Στο J2US δεν είμαστε απλά μια μεγάλη παρέα, είμαστε οικογένεια»
Just the 2 of us

Νίκος Κοκλώνης: «Στο J2US δεν είμαστε απλά μια μεγάλη παρέα, είμαστε οικογένεια»

Νίκος Κοκλώνης: «Στο J2US δεν είμαστε απλά μια μεγάλη παρέα, είμαστε οικογένεια»

Ο παρουσιαστής έκανε τον απολογισμό του... μουδιασμένου, λόγω Δημήτρη Κόκοτα, Σαββάτου και μας σύστησε τους γονείς του

Ιδιαίτερο ήταν το 6ο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου 30/3, με τον Νίκο Κοκλώνη να εμφανίζεται μουδιασμένος στο πλατό, εξαιτίας του περιστατικού με τον Δημήτρη Κόκοτα μέσα στην εβδομάδα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο παρουσιαστής, έστειλε τις ευχές του για τον αγαπημένο τραγουδιστή, με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται σε εκείνον και στη συνέχεια προχώρησε στη ροή του μεγαλύτερου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο για ακόμα μια φορά, έπιασε κορυφή στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στο Twitter, καθώς βρισκόταν στην πρώτη θέση των trends.

Ιδιαίτερη ήταν όμως η μέρα για τον Νίκο Κοκλώνη για ακόμα έναν λόγο. Αυτός, ήταν οι γονείς του, οι οποίοι ήταν στο κοινό και τον παρακολουθούσαν από κοντά. Η κ. Έρη και ο κ. Δημήτρης επιθύμησαν τον γιο τους και βρέθηκαν στο Γαλάτσι για να τον στηρίξουν δια ζώσης.

«Δεν είμαστε απλά μια μεγάλη παρέα, είμαστε οικογένεια»

Το μεσημέρι της Κυριακής 31/3, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τον απολογισμό της βραδιάς με μία ανάρτησή του στο Instagram.

«Σαββατόβραδο χθες και επιστρέψαμε με τη μεγάλη παρέα του J2US.

Δεν σας κρύβω πως ήμασταν μουδιασμένοι. Η σκέψη μας είναι στον δικό μας Δημήτρη Κόκοτα, που περνά μια δύσκολη περιπέτεια υγείας και δίνει τη μάχη του. Η αγάπη και όλες μας οι ευχές είναι στον Δημήτρη και την οικογένειά του -να βγει νικητής και να είναι σύντομα ξανά κοντά μας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα ζευγάρια μας για την εντυπωσιακή εξέλιξή τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας μάγεψαν!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο που τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του ανεβάζοντας τη διάθεσή μας, καθώς και στον δικό μας Γιώργο Παπαδόπουλο που ερμήνευσε στη σκηνή του Just τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει. Καλοτάξιδο το ολόφρεσκο hit της Φαίης Θεοχάρης, Μαργαρίτες, μια διασκευή της διαχρονικής επιτυχίας της αγαπημένης μας Άντζελας Δημητρίου.

Welcome back στον Αναστάσιο Ράμμο που επέστεψε μετά απο χρόνια στο #j2us ως coach της Δώρας Παντέλη. Το ερχόμενο Σάββατο επιστρέφει και ο Στέλιος Δρουμαλιάς με coach έκπληξη.

Μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου σε όλους εσάς, που κάθε Σαββατόβραδο μας δείχνετε την αγάπη και την προτίμησή σας και συμμετέχετε στο πάρτι μας, με τόσα πολλά μηνύματα, ενθουσιασμό, σχόλια αλλά και με την παρουσία σας στο πλατό.

Στο J2US δεν είμαστε απλά μια μεγάλη παρέα, είμαστε οικογένεια.

*Χθες αυτό το συναίσθημα ήταν ακόμα πιο δυνατό, γιατί ήταν μαζί μας στο κοινό και οι γονείς μου, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου σε κάθε μου βήμα».

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Κοκλώνης: Οι γονείς του βρέθηκαν στο 6ο live του J2US – «Είναι ο προστάτης μας»