Καλύτερα δε γίνεται: Πυρετώδεις προετοιμασίες πριν από την πρεμιέρα
Τηλεόραση

Καλύτερα δε γίνεται: Πυρετώδεις προετοιμασίες πριν από την πρεμιέρα

Καλύτερα δε γίνεται: Πυρετώδεις προετοιμασίες πριν από την πρεμιέρα

Η Ναταλία Γερμανού και η δημοσιογραφική της ομάδα είναι πανέτοιμοι να επιστρέψουν για άλλη μια σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha

Σε πυρετώδης προετοιμασία βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού και η δημοσιογραφική της ομάδα λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται.

Αν και το κανάλι δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία της πρεμιέρας, η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες.

Η Ναταλία Αργυράκη και η Εβελίνα Νικόλιζα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκαν βίντεο και φωτογραφίες από το πλατό.

Χωρίς να δείχνουν το πώς θα είναι το πλατό τη φετινή σεζόν, αν θα αλλάξει δηλαδή ή θα παραμείνει το ίδιο, προετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της περσινής σεζόν

«Με αυτά και με αυτά ολοκληρώνεται άλλη μια σεζόν για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Η 5η κατά σειρά. Έχω να πω διάφορα πράγματα αλλά δεν θα τα πω όλα, σας το υπόσχομαι. Θέλω να πω πολλά “ευχαριστώ”.

Θέλω να πω ότι λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό έγραψε και ο Alpha στην επίσημη ανακοίνωσή του με την ανανέωση.

Ναταλία, Παναγιώτη, Εβελίνα, Γιάννη, Δημήτρη, σας ευχαριστώ που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας σε εμένα. Εγώ έτσι το εισέπραξα!

Για μένα ήταν παραπάνω από ανανέωση σύμβασης, ήταν ανανέωση εμπιστοσύνης και αγάπης. Νιώθω πολύ τυχερή που σας έχω και εσάς και όλους όσους εργάζονται για την εκπομπή».

«Σας ευχαριστώ και εσάς, γιατί η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης, ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολα θέματα, σε θέματα που πολλές φορές ακροβατούσαν.

Νιώθαμε ότι περπατάμε σε ένα τεντωμένο σκοινί. Πολλές φορές έκανα λάθη. Μετάνιωσα, ζήτησα συγγνώμη. Δεν φοβάμαι τη δημόσια συγγνώμη.

Και έτσι γενναιόδωρα σας λέω και το “ευχαριστώ”. Την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Νομίζω αυτό μπορούμε να το υποσχεθούμε.

Νομίζω ότι μας δένει η κοινή μας γραμμή. Είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος! Ευχαριστώ και τον Alpha, το κανάλι αυτό. Ξέρετε γιατί ευχαριστώ τον Alpha; Για την ελευθερία. Είναι μεγάλο πράγμα το κανάλι να σου δίνει την ελευθερία που θες, να παίζεις τα θέματα που θες, να καλείς αυτούς που θες. Σπουδαίο πράγμα!

Να απολαύσετε το καλοκαίρι σας με αγάπη, με υγεία, να προσέχετε τους εαυτούς σας. Και πρώτα ο Θεός, τον Σεπτέμβρη “όλοι δικοί σας θα είμαστε”».

Ναταλία Γερμανού: «Πολλές φορές έκανα λάθη. Μετάνιωσα. Δεν φοβάμαι τη δημόσια “συγγνώμη”»

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Τούνη: Διαλέγει μπαλόνια για τη βάπτιση του γιου της