Καράμπελας σε Μοιραράκη: «Εάν ήθελα να προβληθώ, θα καθόμουν στο Cash or trash μέχρι το 2098, σκελετωμένος»
Τηλεόραση

Καράμπελας σε Μοιραράκη: «Εάν ήθελα να προβληθώ, θα καθόμουν στο Cash or trash μέχρι το 2098, σκελετωμένος»

Καράμπελας σε Μοιραράκη: «Εάν ήθελα να προβληθώ, θα καθόμουν στο Cash or trash μέχρι το 2098, σκελετωμένος»

Ο Γιώργος Καράμπελας απάντησε σε όσα δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη

O Γιώργος Καράμπελας, 0 buyer του Cash or Trash που αποχωρεί, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και απάντησε σε όσα δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη για την απόφασή του να αποχωρήσει από το σόου.

«Νομίζω πως όλα είναι μια ωραία παρεξήγηση. Η Δέσποινα είναι η μεγαλύτερη μου φαν, με φώναζε πρόεδρο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό το πράγμα άλλαξε επειδή εγώ είπα ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή. Όλα αυτά έχουν μια περίεργη θεσμική εσάνς. Φαίνεται σαν να έχουν μια επισημότητα ενώ ο ρόλος και η θέση δεν συνάδει με αυτή την επισημότητα.

Έχω συμβόλαιο, είναι ενεργό ακόμα, λήγει τώρα μέσα στο Μάρτιο. Εγώ ανακοίνωσα όχι ότι φεύγω από την φετινή σεζόν αλλά από την ερχόμενη, αν και εφόσον γίνει.

Εμένα προσωπικά δεν υπήρξε κανένα παράπονο, καμία δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να υπάρχει για το ότι δεν αγοράζω, δεν υπάρχει κάποιο πλαφόν.

Οι πάμπολλες αγορές που έχω κάνει βρίσκονται και κοσμούνε το περήφανο ίδρυμα Φοντατσιόνε. Η εκπομπή αυτή είναι τηλεόραση, πρέπει να μιλήσουμε και για αλλά πράγματα πρέπει να έχει αναφορές σε μόδα, ιστορία. Έκανε για το ίδρυμα μια πολύ περίεργη δήλωση και με έμφαση. Ακόμα και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι δεν μου ανήκει το ίδρυμα, ένα ίδρυμα δεν μπορεί να ανήκει σε ένα φυσικό πρόσωπο. Είμαι καλλιτεχνικός διευθυντής.

Εάν εγώ ήθελα να κάνω δουλίτσα και να προβάλω τον εαυτό μου θα καθόμουν στο Cash or Trash μέχρι το 2098 σκελετωμένος. Η εκπομπή μια χαρά νούμερα κάνει, γιατί να θέλω να φύγω από αυτή αν ήθελα να την χρησιμοποιήσω. Είναι τιμητικό για εμένα ότι όλα τα μίντια με διακρίνανε. Θέλω να κρατήσουμε αυτή τη λίγη ευγένεια και τη λίγη χαρά της ζωής».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καράμπελας: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν κατάλαβε ποιος είμαι. Μαζί με την αγάπη υπήρχε εκφοβισμός…»