Καταπέλτης ο Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα»
Τηλεόραση

Καταπέλτης ο Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα»

Καταπέλτης ο Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για όσα γίνονται στο κόμμα λίγο πριν από τις εσωκομματικές εκλογές

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή του Open, Τώρα μαζί και αφού έρανε με κομπλιμέντα την Ευλαμπία Ρέβη για τη στάση της στις φωτιές στην Εύβοια, σχολίασε τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα μίλησε για τις συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αρχικά δήλωσε ότι δεν είναι μέλος του κόμματος, παρακολουθεί στενά όμως τις εξελίξεις σε αυτό.

«Σήμερα δεν θα βάλω εγώ πουθενά, έχω δηλώσει την προτίμησή μου. Ο Στέφανος είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει πολύ κοντά, με επισκέφτηκε στο εξοχικό και είπαμε πολλά. Εγώ δεν είμαι κομματικό στέλεχος. Εγώ ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη. Τα παιδιά αυτά δεν τα ξέρω. Πήρα θέση υπέρ του Στέφανου αλλά δεν ψηφίζω, να γίνει λίγο κατανοητό. Και με ενοχλεί πολιτικά όλη αυτή η αντιπαλότητα, με χαλάει πάρα πολύ, δεν είναι Αριστερά αυτό. Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα. Ακούω περιβάλλον Αχτσιόγλου. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί μέσα σε ένα κόμμα που ενδιαφέρεται για τον λαό; Θα τα βρούνε μια χαρά. Μέλι γάλα θα είναι πάλι. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Όποτε μιλάω παραπάνω είναι γιατί με πονάει κάτι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Ντρέπομαι σε ένα κόμμα της Αριστεράς να λέμε επιτελείο, γραφείο…

Στις οικογένειες μαλλιοτραβιόμαστε και την άλλη μέρα καθόμαστε σε ένα τραπέζι.

Η Σία Αναγνωστοπούλου θα έπρεπε να είναι πρόεδρος. Τη ρώτησα και μου είπε δεν θέλω. Ή ο Τεμπονέρας.

Πρέπει να δούμε ποια μεγάλη δύναμη κρύβεται πίσω από κάθε υποψήφιο. Δεν είναι δουλειά μου και δεν θέλω δημόσια να πάρω την ευθύνη» είπε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι πίσω από κάθε κόμμα είναι η ψυχή ενός λαού που ανησυχεί για το μέλλον του.