Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω περάσει φρικτά με ανθρώπους που τους ενδιέφεραν μόνο οι ίντριγκες της σεζόν»
Τηλεόραση

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω περάσει φρικτά με ανθρώπους που τους ενδιέφεραν μόνο οι ίντριγκες της σεζόν»

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω περάσει φρικτά με ανθρώπους που τους ενδιέφεραν μόνο οι ίντριγκες της σεζόν»

Όσα εξομολογήθηκε για τις κρίσεις πανικού

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου και αναφέρθηκε τόσο στις κρίσεις πανικού όσο και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

«13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους. Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα στις 2 τα ξημερώματα την φαρμακοποιό μου, μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω.

Οι γιορτές φέτος ήταν πολύ δύσκολες. Μία φορά έτυχε να πάω στο θέατρο με κρίση πανικού, αλλά μόλις βγήκα στην σκηνή μου πέρασε.

Έβγαινα και πήγαινα στο καμαρίνι, κοιταζόμουν στον καθρέφτη κι έλεγα «κοίτα, είσαι καλά!». Από την άλλη, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι και παίζουμε με τον νευρικό μας σύστημα.

Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή, να εκτεθούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Άρχισα να γράφω τα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων, για τα οποία χαίρομαι.

Είναι μεγάλη υπόθεση να διαπιστώνεις κάθε μέρα αυτό που μας δίνει χαρά, αυτό που μας κάνει να προχωράμε μέρα με τη μέρα».

«Έχω περάσει φρικτά»

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει συναντήσει κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, ενώ έχει βρεθεί μπροστά σε περιστατικά παρενόχλησης.

«Δεν πρέπει να ανακαλούμε τα φριχτά… Βεβαίως έχω περάσει φριχτά, με ανθρώπους που δεν σε αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνη, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι ίντριγκες σε μία σεζόν.

Πράγματα τοξικά και απαράδεκτα, που όμως με κάποιο τρόπο, όταν πραγματικά το θέλεις, απεγκλωβίζεσαι και δεν τους ξανασυναντάς.

Δεν τους ξανασυνάντησα ποτέ. Αποδίδεται η δικαιοσύνη κάθε φορά.

Κάθε φορά που υπάρχει κατάχρηση εξουσίας είναι τραυματικό, δεν είναι; Πιστεύω ότι η βία φέρνει πάντα βία πίσω και η κακή συμπεριφορά επιστρέφεται πολλαπλασιασμένη».

Γιατί αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια καλλυντικών στην Αμερική;

Το να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα δεν έχει καμία σημασία. Είχα αρχίσει τις σπουδές μου στη Νέα Υόρκη, υπήρχαν οι recruiters που ψαρεύουν.

Μαθεύτηκε ότι ήμουν πρωθιερέα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επιτρεπόταν όταν κάνεις κάτι τόσο σημαντικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να μπλεχτείς και να το χρησιμοποιήσεις αυτό σε διαφήμιση».

Διαβάστε επίσης

Ηλέκτρα – Κατερίνα Διδασκάλου: «Αν η Μυρσίνη έβλεπε τη Δόμνα, θα την έφτυνε!»