Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Λες “θα είμαι αντάξια; Θα τον κάνω περήφανο;”»
Τηλεόραση

Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Λες “θα είμαι αντάξια; Θα τον κάνω περήφανο;”»

Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Λες “θα είμαι αντάξια; Θα τον κάνω περήφανο;”»

Πώς από βιολόγος έπιασε εν τέλει το μικρόφωνο;

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ήταν η Κατερίνα Κακοσαίου περιγράφοντας πως ένα βήμα πριν πιάσει δουλειά σε φαρμακευτική εταιρεία αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Έστελνα βιογραφικά σε φαρμακευτικές εταιρείες και είχα φτάσει έξω από τη Pfeizer και συζητάμε με τη μαμά μου ότι θα τα καταφέρω να μπω… Βιολόγος με εξειδίκευση στη βιομηχανία φαρμάκων καλός συνδυασμός. Και βλέπω ακριβώς διπλανή πόρτα MINOS ΕΜΙ. Και της λέω “μήπως να μπω στη διπλανή πόρτα;”. Γελάμε, προχωράμε, και μετά πώς τα φέρνει η ζωή μισό χρόνο αργότερα μπήκα στη MINOS ».

«Δεν ήμουν τόσο του χώρου, έμενε σαν χόμπι, μου άρεσε το τραγούδι σαν τραγούδι, επειδή το αγαπούσα τόσο, δεν ήθελα να γίνει επάγγελμα» ανέφερε αρχικά.

«Δεν υπήρχε φόβος που ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Πλούταρχος.  Πιο πολύ για το αν θα ανταπεξέλθω. Βλέπεις την επιτυχία ενός ανθρώπου που έχει 25 χρόνια καριέρα, βλέπεις την επιτυχία και λες “θα είμαι αντάξια; θα τον κάνω περήφανο;”».

Όπως ανέφερε, ο μπαμπάς Γιάννης Πλούταρχος ποτέ δεν θα της έκοβε τα φτερά για οποιοδήποτε όνειρό της.

«Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα έκοβε τα φτερά ενός νέου ανθρώπου. Γιατί το τι έχει έρθει να κάνει κάθε ψυχή σ΄αυτόν τον κόσμο το ξέρει μόνο η ίδια.

Οπότε αν εμένα αυτός ήταν ο σκοπός μου και δουλειά στη δουλειά τα κατάφερνα γιατί να μου πει κάποιος “άσ΄το μην το προσπαθήσεις καν”. Πιο πολύ μας έχει πει και την καλή και την κακή πλευρά αυτού του χώρου» υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Κακοσαίου: «Είχα δυσκολία στην εκμάθηση, γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ»