Κατερίνα Καραβάτου: «Καταπιέζομαι αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στη δουλειά μου»
Τηλεόραση

Κατερίνα Καραβάτου: «Καταπιέζομαι αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στη δουλειά μου»

Κατερίνα Καραβάτου: «Καταπιέζομαι αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στη δουλειά μου»

Όσα εξομολογήθηκε στη Βάσω Λασκαράκη για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η Βάσω Λασκαράκη για την εκπομπή, The Break, και μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες.

«Δεν ξεχνιέται η πρώτη φορά στην τηλεόραση. Το να είσαι στην πρωινή ζώνη και να ξεκινήσεις ξαφνικά και να βγαίνεις πρώτη φορά, τώρα που το βλέπω λέω “πώς το έκανα;”. Τότε προφανώς ενεργοποιείται ένας μηχανισμός άμυνας και τα καταφέρνεις. Θυμάμαι τα πάντα.

Δεν έχω παρουσιάσει τίποτα μόνη μου ή δυάδα. Έχω παρουσιάσει ως ομάδα. Και δεν εννοώ μόνο τους ανθρώπους μπροστά από μια εκπομπή. Οι ομάδες που δουλεύουν από πίσω αυτές είναι ένα κομβικό σημείο για το πως θα πάει μια εκπομπή.

Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση και στις ζωντανές εκπομπές μπορούν να συμβούν πράγματα. Ευτυχώς όχι πράγματα που μπορώ να προσπελάσω αλλά έχω πάρει πολλά μαθήματα. Με έχουν κάνει πιο προσεκτική και καλύτερη σε αυτό που κάνω. Επειδή η τηλεόραση αλλάζει, ο τρόπος που μιλάμε είναι διαφορετικός και είμαι ευτυχής. Πριν από 20 χρόνια πράγματα δεν έπρεπε να έχουν ειπωθεί και χαίρομαι που δεν μπορούν να ειπωθούν.

Είχα δύο γονείς που ήταν υπέροχοι, πολύ καλοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι. Τους έχω πάντα ως πρότυπο και δεν ήθελα ποτέ να τους απογοητεύσω. Με δουλειά με τον εαυτό μου που έκανα πορεύομαι με το “μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν”. Θέλω να υπάρχει καλό κλίμα σε μια εκπομπή, καταπιέζομαι αν δεν υπάρχει.

Η τηλεόραση είναι όπως η κοινωνία μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχεις κοινό κώδικα γιατί σκέφτομαι διαφορετικά. Έχω μάθει να το αντιμετωπίζω.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καραβάτου: «Η χρονιά που ήμουν στο MEGA ήταν δύσκολη. Ήρθε η ζωή μου τούμπα»