Κατερίνα Ζαρίφη – Ελένη Τσολάκη: Σε πυρετό προετοιμασιών για τις εκπομπές τους
Τηλεόραση

Κατερίνα Ζαρίφη – Ελένη Τσολάκη: Σε πυρετό προετοιμασιών για τις εκπομπές τους

Κατερίνα Ζαρίφη – Ελένη Τσολάκη: Σε πυρετό προετοιμασιών για τις εκπομπές τους

Όλο το ρεπορτάζ

Σε «πυρετό» προετοιμασιών βρίσκονται αυτό το διάστημα η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη που από τη νέα σεζόν θα τις δούμε στο Οpen.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και οι δύο παρουσιάστριες βρέθηκαν προ ημερών στο κανάλι όπου έκαναν γυρίσματα για τα πρώτα teaser των εκπομπών τους.

Η μεν Ελένη Τσολάκη που παραμένει στο Open αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν την καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού μετά από μία πολύ καλή σεζόν στο πρωινό του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα η ομάδα της μπροστά από τις κάμερες θα είναι πολύ δυνατή με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου να τη στηρίζουν.

Η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού είναι σίγουρα η Κατερίνα Ζαρίφη που επανέρχεται δυναμικά στη μικρή οθόνη με μεσημεριανή εκπομπή.

Μάλιστα ήδη έχει διαρρεύσει η ομάδα της μπροστά από τις κάμερες που θα περιλαμβάνει τον Αντώνη Παπαηλία και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ενώ μαζί της θα είναι και ο Τόλης Παπαδημητρίου στα κείμενα.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια πρώτη φωτογραφία για να επιβεβαιώσει την παρουσία της στο κανάλι και τις προετοιμασίες που γίνονται.

Όπως μαθαίνουμε απομένουν μερικές μόνο τυπικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν για να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και για τις δύο.

Κατερίνα Ζαρίφη: Η backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του teaser της νέας εκπομπής της