Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είπα “δεν μπορώ” άλλο κι έφυγα. Ήταν πολύ τσαντισμένοι μαζί μου…»
Τηλεόραση

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είπα “δεν μπορώ” άλλο κι έφυγα. Ήταν πολύ τσαντισμένοι μαζί μου…»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είπα “δεν μπορώ” άλλο κι έφυγα. Ήταν πολύ τσαντισμένοι μαζί μου…»

Οι One μίλησαν στον καναπέ του Στούντιο 4 για τη δημιουργία τους αλλά και τη διάλυσή τους

Γέμισε από αγαπημένα πρόσωπα ο καναπές του Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να καλωσορίζουν στην παρέα τους τους  ΟΝΕ.

Το αγαπημένο boy band μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες των 90s αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν σαν παρέα.

«Η πρώτη κουβέντα που μας λένε είναι “μας θυμάσαι;” άνθρωποι που έρχονταν στις συναυλίες μας» είπε αρχικά ο Πάνος Τσερπές.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αρχίσει την τεράστια άνοδο της καριέρας του με την υπέροχη ροή δίσκων με την Ευρυδίκη, με Σάκη Ρουβά, άρχισε να μπαίνει και στα λαϊκά μονοπάτια και επειδή ήταν ανήσυχο πνεύμα είχε στο μυαλό του ένα boy band. Πάω να κάνω φωνητικά στον δίσκο της Ευρυδίκης και μου είπε “θέλω να κάνω boy band, είσαι μέσα;”. Παράτησα τα πάντα και δέχτηκα» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την ιδέα πίσω από τη σύνθεση του γκρουπ.

«Στην αρχή ήμασταν κλεισμένοι εγώ, ο Φίλιπος και ο Δημήτρης και έψαχναν τον τέταρτο. Με πήρε ο Γιώργος και μου είπε “σκέφτομαι να το κάνω πεντάδα” και του λέω “ναι εμένα μ΄αρέσει το πέντε γιατί ως leader θα είμαι στη μέση”» αστειεύτηκε στη συνέχεια.

«Με τον Φίλιππο δυσκολευτήκαμε να δέσουμε πιο πολύ. Με δυσκόλευε η κυπριακή μας καταγωγή, είχαμε και οι δυο άποψη. Τώρα έχουμε μια σχέση απίστευτη. Αν μας ακούσεις είμαστε οι γέροι του Muppet Show».

Λόγω μιας υποχρέωσης ο Φίλιππος Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλατό αλλά μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε για το ξεκίνημά τους αλλά και το πώς διαχειρίστηκαν την εποχή που έπεσε η αυλαία μετά την απόφαση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

«Ήταν ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα, ήταν δύσκολη περίοδος για όλους. Στην τελευταία μας συνεργασία ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι και δεν μιλάγαμε καν. Ήταν σαν αντιδρούσαμε στην αποχώρηση χωρίς να μιλάμε. την τελευταία βραδιά ήρθε από πίσω μου και με αγκάλιασε κι έφυγε. Χρειαστήκαμε όλοι μια περίοδο προσαρμογής για τα νέα δεδομένα. Οι One ήμασταν τότε στο αποκορύφωμα».

Ο δε Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε:

«Εγώ το έκανα αυτό, είχα πει δεν μπορώ άλλο. Έφτασα σε ένα σημείο που είχα έντονες διαφωνίες με τον Γιώργο και δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλο αυτό με όλους και υπήρχε και η προσωπική φιλοδοξία. Παρόλα αυτά δεν ήταν η προσωπική φιλοδοξία ο κύριος λόγος άρχισα να μην μπορώ να το διαχειριστώ».

«Είχαν θυμώσει τα παιδιά. Ο Αργύρης λάθος του που δεν μου μίλησε γιατί τον ακούω περισσότερο από όλους γιατί είχε μια εμπειρία στον χώρο. Ο Πάνος και ο Φίλλιπος ήταν πολύ τσαντισμένοι μαζί μου. Εγώ επίσης όταν θέλω να απομακρυνθώ απομακρύνομαι και χάνομαι όχι από δειλία αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ τον λόγο μου».






Διαβάστε επίσης

Χριστοφόρου: «Δεν θα κάνω debate για τον Γιώργο Θεοφάνους, δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου!»