Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έλεγαν για εμένα “τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος στη Eurovision;”»
Τηλεόραση

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έλεγαν για εμένα “τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος στη Eurovision;”»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έλεγαν για εμένα “τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος στη Eurovision;”»

Οι συνεργασίες – σταθμοί στην καριέρα του και η αναφορά του στη Eurovision

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τους ανθρώπους – σταθμούς στην καριέρα του, τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Πέγκυ Ζήνα και σχολίασε και την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

«Ο Γιάννης Πάριος ήταν ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν και ίσως είναι και η πιο ουσιαστική βοήθεια που μου έχει δοθεί ποτέ με το ντούετο που κάναμε. Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε για να κάνω ένα restart στην καριέρα μου».

Ενώ αποκάλυψε ότι ήταν πάλι ο Γιάννης Πάριος που τον είχε συμβουλεύσει ότι θα πρέπει να πάει παρακάτω την καριέρα του και να αποχωρίσει από το συγκρότημα «ONE».

«Η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Πάριος είναι οι δύο σταθερές στην καριέρα μου»

«Ο άλλος πυλώνας που με βοήθησε είναι η Άννα Βίσση. Ο Γιάννης Πάριος και η Άννα είναι οι δύο σταθερές στην καριέρα μου. Χωρίς την Άννα ίσως να ήμουν τίποτα από αυτά που είμαι τώρα. Μέχρι και πρόσφατα που συνεργαστήκαμε στην Κύπρο μου έδωσε πράγματα απλόχερα, ενώ δεν είχε ανάγκη να το κάνει είναι η ”Άννα Βίσση”».

Παράλληλα, ένας άλλος σημαντικός άνθρωπος στην ζωή του είναι η Άντζελα Δημητρίου, όπως ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Με την Άντζελα βρισκόμαστε πολύ πιο συχνά. Σε καιρούς που είχα ανάγκη με βοήθησε κι εγώ ήμουν δίπλα της».

«Η Πέγκυ εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και σπουδαία φίλη»

«Με την Πέγκυ Ζήνα κάναμε κάποιες εμφανίσεις στις ”Νότες” στην Κύπρο, όπου ήταν η πρώτη φορά που δουλέψαμε μαζί παρ΄ότι είμαστε 25 χρόνια κολλητοί φίλοι. Εκεί φάνηκε πόσο ταιριάζουμε. Αναμφισβήτητα είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια με λαμπρή καριέρα. Έχει σπουδαίες γνώσεις μουσικές, κι επειδή έχω κι εγώ μουσικές γνώσεις ταιριάζουμε πολύ. Η Πέγκυ εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και σπουδαία φίλη που μπορεί να βασίζεσαι πάνω της».

«Το “Zάρι” είναι μία πρόταση»

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θυμήθηκε τις συμμέτοχες του στον διαγωνισμό της Eurovision και σχολίασε το τραγούδι «Zάρι» που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Το “Zάρι”είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι μία πρόταση. Έχει ένα περίεργο κι ένα κράμα μουσικών. Η Μαρίνα είναι ταλαντούχα. Το βιντεοκλίπ έχει και λίγο αυτό το νεοκίτς που μου άρεσε πολύ εμένα, το βρήκα άποψη. Ωστόσο, δεν ξέρω αν μου αρέσει το τραγούδι. Η Eurovision θέλει το ”κάτι”. Το ζάρι θα πέσει ή πολύ κάτω ή εξάρες, δεν υπάρχει μέση λύση».

Για την προσπάθεια που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να πάει για τέταρτη φορά στην Eurovision αποκάλυψε στον Κώστα Τσουρό ότι κάποιοι έλεγαν «τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος;».

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Οι One είναι ξανά μαζί…»