Κοσιώνη: Το σχόλιο για Κασσελάκη – Αυτιά – «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή του»
Τηλεόραση

Κοσιώνη: Το σχόλιο για Κασσελάκη – Αυτιά – «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή του»

Κοσιώνη: Το σχόλιο για Κασσελάκη – Αυτιά – «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή του»

Την απόφαση να μην στείλει εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητές εκλογές πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την αμφιλεγόμενη δήλωση του Γιώργου Αυτιά.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στο θέμα της στρατιωτικής θητείας του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε:

«Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν θα παρουσιαστεί; Στη Θήβα υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους και πολύ σωστά. Όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Τον τιμά όμως ότι πάει στρατό».

Η παραπάνω τοποθέτηση προκάλεσε αντιδράσεις από την κοινή γνώμη όσο και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που προχώρησε σε απάντηση μέσα από τα social media αλλά και στο αποψινό «εμπάργκο» του ΣΚΑΪ.

Μέσα από το αέρα της εκπομπής της η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στα γεγονότα υπερασπιζόμενη τον σταθμό αλλά και τον συνάδελφό της λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί θεωρήθηκε ομοφοβικό το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά.

«Απόψε δεν θα έχουμε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό μας πάνελ. Και αυτό διότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος, ο κύριος Στέφανος Κασσελάκης ανακάλυψε ένα ομοφοβικό σχόλιο σε μια τοποθέτηση του Γιώργου Αυτιά. Ως εκ τούτου έλαβε την απόφαση να αποσύρει όλους τους ανθρώπους του κόμματος από τον ΣΚΑΪ».

«Είδα δέκα φορές το απόσπασμα και δεν μπορώ να το καταλάβω όπως το κατάλαβε ο κύριος Κασσελάκης και δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ βλέπω μια παλιά αντιπαραγωγική ιστορία εμπάργκο που επαναλαμβάνεται στον ΣΚΑΪ. Επιχειρείται να στηθεί ξανά μια ατζέντα σύγκρουσης με τον σταθμό μας και βλέπω επίσης να παίζεται μια ομοφοβική κασέτα που επίσης και αυτή δεν την κατανοώ».

«Και ως εκ τούτου έχω να πω το εξής. Είμαι 17 χρόνια παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα. Έχουμε τεράστια ευαισθησία στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αν κάποιοι έχουν μια ατζέντα σύγκρουσης με τον ΣΚΑΙ δεν διατιθέμεθα, εμείς είμαστε δημοσιογράφοι και όχι πολιτικοί. Το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν προσφέρεται για show. Καλά θα κάνουν αυτοί που το υπηρετούν, να μην το φτηναίνουν. Εγώ αυτά έχω να πω εκπροσωπώντας τον εαυτό μου και το σταθμό μου».

Διαβάστε επίσης

Σία Κοσιώνη: Η στιγμή που ανακοινώνει το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη