Κώστας Τσουρός: «Διακινούνται πράγματα και έρχονται άνθρωποι σε δύσκολη θέση»
Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: «Διακινούνται πράγματα και έρχονται άνθρωποι σε δύσκολη θέση»

Κώστας Τσουρός: «Διακινούνται πράγματα και έρχονται άνθρωποι σε δύσκολη θέση»

Η απάντηση του παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή του

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή, Ακόμη δεν είδες τίποτα!, για όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη Δανάη Μπάρκα.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους διαψεύδοντας τα ρεπορτάζ που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

«Και πέρυσι, από πολύ νωρίς, όλοι λέγανε για το τι θα κάνω του χρόνου. Είχανε πει τα πάντα. Μόνο στο CNN δε γράψανε ό,τι θα πάω.

Αντιλαμβάνομαι ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, πολλές φορές, είναι λίγο ρευστό.

Υπάρχουν όμως και ειδήσεις, όπως αυτή για εμένα και τη Δανάη, δε θέλω να πω κάτι για τη συνάδελφο που το έβγαλε, αλλά μπορεί να έρχονται από συμπέρασμα που βγάζουμε για κάποια πράγματα.

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει κάποια πράγματα, να έχεις δει ότι αυτοί οι δυο είναι πολύ κοντά, και λες, άρα θα έχουν σκεφτεί να κάνουν μαζί εκπομπή.

Δε στέκει κάτι τέτοιο. Δε θα μπορούσε και να στέκει μέσα Νοέμβρη, ένα θέμα για το τι θα γίνει ένα χρόνο μετά… Αν θέλει θα το σκεφτεί το κανάλι.

Διακινούνται πράγματα, και έχει δίκιο η Δανάη που τοποθετήθηκε, γιατί έρχονται σε άβολη θέση άνθρωποι. Δε ξέρω αν εσείς ήρθατε σε άβολη θέση».

Όσα είχε πει η Δανάη Μπάρκα μέσα από τη δική της εκπομπή

«Ήρθε μια κυρία και μου λέει “Δανάη μου, έμαθα ότι του χρόνου θα κάνεις εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό”, λέω “εγώ;”. Επειδή υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ που βγαίνουν προς τα έξω και δεν θα απαντούσα, όπως πολλές φορές λένε για την εκπομπή μας, είτε τα καλοκαίρια ότι πάμε άλλες μέρες, είτε πριν από το καλοκαίρι ότι πάμε άλλες ώρες,ποτέ δεν έχουμε απαντήσει.

Αλλά, επειδή είναι πάρα πολύ νωρίς και επειδή πίσω από κάθε εκπομπή κρύβονται πολλοί συνεργάτες που μπορεί να αισθανθούν ανασφάλεια, αμηχανία, αγωνία ή οτιδήποτε άλλο, ωραίο θα ήταν να κάνουμε όντως μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ και να σας διαβεβαιώσω, ότι το μόνο δίδυμο που έχω και νομίζω ότι θα έχω, είναι η Δημητρούλα και εδώ, είμαστε εδώ, οικογενειακά».

Διαβάστε επίσης

Παπαδημητρίου – Δραγούμη: Φωτογραφίζονται ενάντια στον ηλικιακό ρατσισμό