Παπαδημητρίου – Δραγούμη: Φωτογραφίζονται ενάντια στον ηλικιακό ρατσισμό
Τηλεόραση

Παπαδημητρίου – Δραγούμη: Φωτογραφίζονται ενάντια στον ηλικιακό ρατσισμό

Παπαδημητρίου – Δραγούμη: Φωτογραφίζονται ενάντια στον ηλικιακό ρατσισμό

Όσα δήλωσαν για τα αρνητικά σχόλια που έχουν λάβει κατά καιρούς

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ναταλία Δραγούμη φωτογραφίζονται για καμπάνια κατά του ηλικιακού ρατσισμού και η κάμερα της εκπομπής, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, ήταν εκεί.

Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες της σόουμπιζ αναφέρονται και στα αρνητικά σχόλια που δέχονται ανά καιρούς και μέσω social media που επικεντρώνονται στην ηλικία τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρει: «Το μήνυμα είναι πολύ απλό και θα έπρεπε να είναι και αυτονόητο. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει. Κανείς δεν είναι κριτής. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που έχει το manuel για το πότε μπορούμε να φοράμε τι. Πρέπει να έχουμε μόνο δηλώσεις και λόγια αγάπης. Και αυτό προσπαθούμε και εμείς να επικοινωνήσουμε. Όταν ανεβάζω πράγματα που έχουν μια παιδικότητα, ένα αστείο, διαβάζω σχόλια του τύπου “εσύ στην ηλικία σου κάνεις τέτοια παιχνίδια”. Ας μάθουμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον με σεβασμό».

«Είναι μια ηθική καμπάνια μέσω της μόδας. Η μόδα μας δίνει βήμα να πούμε πράγματα. Αυτό με την ηλικία για το τι φοριέται, είναι τόσο πασέ. Αυτό το έλεγε η γιαγιά μου. Έχω δικά μου μακριά μαλλιά, μπορώ να τα έχω, μου αρέσουν. Κάποιοι μπορεί να μου πουν “τώρα που μεγάλωσες ίσως πρέπει να τα κόψεις”. Γελοίο! Δεν υπάρχει ηλικία αλλά αν νιώθω εγώ καλά. Νιώθω καλά; Κοίτα τη δουλειά σου. Στα social που και που γράφουν τέτοια σχόλια, ότι η ηλικία μου είναι περασμένη, ότι έχω κάνει πλαστικές.  Ωραία κίνηση της Άλκηστις να βγάλει το “χοντρή”. Είναι καλό να μην υπάρχουν οι χαρακτηρισμοί γενικά», κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε επίσης

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα εξαφανιστώ, θα βγουν από τη ζωή μου τελείως αν…»