Κώστας Τσουρός: Ένταση με αφορμή τις δηλώσεις Νταλάρα – «Είπες κάτι προσβλητικό για μένα…»
Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: Ένταση με αφορμή τις δηλώσεις Νταλάρα – «Είπες κάτι προσβλητικό για μένα…»

Κώστας Τσουρός: Ένταση με αφορμή τις δηλώσεις Νταλάρα – «Είπες κάτι προσβλητικό για μένα…»

Ενοχλημένος ο παρουσιαστής με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής

Διχασμό έχει προκαλέσει ο Γιώργος Νταλάρας με τις αντιδράσεις του ανάμεσα στους δημοσιογράφων των ψυχαγωγικών εκπομπή, με τον Κώστα Τσουρό να τοποθετείται.

Με αφορμή τα όσα είπε ο συνεργάτης του, Πάνος Κατσαρίδης, ο Κώστας Τσουρός έδειξε αρκετά ενοχλημένος με όσα ακούστηκαν και ιδίως για το κομμάτι της δημοσιογραφίας.

Κώστας Τσουρός: «Νομίζω ότι ταυτίζομαι με την άποψη του Σταμάτη Κραουνάκη ότι τα παραπανίσια έχουν θέμα. Θα μπορούσε ο κύριος Νταλάρας να πει ευγενικά ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις, ότι είναι εκεί για τον Τσιτσάνη και να αποχωρήσει».

Πάνος Κατσαρίδης: «Αν αυτά τα παιδιά είναι δημοσιογράφοι στα πρώτα τους βήματα – γιατί δεν πάνε φτασμένοι δημοσιογράφοι στα καραούλια – ίσως και πάλι είναι λίγο στρεβλός ο τρόπος που ξεκινάνε την καριέρα τους».

Κώστας Τσουρός: «Παιδιά, μισό λεπτό, γιατί τώρα πέφτουν κι άλλα θέματα στο τραπέζι και θα ξαναφουντώσει η συζήτηση. Πρώτον, το πώς είναι η δουλειά του δημοσιογράφου, πώς τη μαθαίνει και πώς την κάνει τη δουλειά του δεν αφορά την κοινωνία, γιατί η κοινωνία δεν την ξέρει τη δουλειά του δημοσιογράφου.

Το αν ένας ρεπόρτερ βρίσκεται στο σημείο του γεγονότος που θέλει να πάρει την αντίδραση από τον πρωταγωνιστή ενός θέματος αυτό φυσικά είναι δημοσιογραφία… Πάνο. Γιατί είπες ότι αυτά τα παιδιά ξεκινάνε λάθος την πορεία τους στη δημοσιογραφία.

Είπες κάτι προσβλητικό πριν λίγο για μένα και τους δημοσιογράφους μας, ότι αυτά τα παιδιά μαθαίνουν λάθος τη δουλειά. Έτσι μαθαίνεται η δουλειά, γιατί αυτή είναι η δουλειά της δημοσιογραφίας: να βρίσκεις τους πρωταγωνιστές και να παίρνεις τις αντιδράσεις τους.

Καθένας έχει την άποψή του αλλά να μιλάει για αυτό που γνωρίζει. Η κοινωνία ξέρει πώς ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του; Διαφωνώ στο να λες ότι αυτά τα παιδιά δεν μαθαίνουν σωστά τη δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Γερμανού: «Ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν στο σύστημα. Δεν είναι influencer του TikTok»