Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Φοβόμουν τα αεροπλάνα, το ζώδιό μου έλεγε να μην ταξιδέψω και…»
Τηλεόραση

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Φοβόμουν τα αεροπλάνα, το ζώδιό μου έλεγε να μην ταξιδέψω και…»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Φοβόμουν τα αεροπλάνα, το ζώδιό μου έλεγε να μην ταξιδέψω και…»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, Στούντιο 4

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό που συνέβη όταν ήταν να ταξιδέψει στην Ισπανία αφού λίγο πριν από την πτήση του είχε «συμβουλευτεί» τα ζώδια.

«Αναγκάζομαι να παραιτηθώ (σσ από την πολυεθνική). Ήταν οι γονείς μου που με σπούδασαν, πήγα στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά στο Deree. Ο πατέρας μου μού είπε ότι πρέπει να δουλέψω. Όταν ξεκίνησα ο πατέρας μου έβαλε βηματοδότη από το άγχος του. Μετά από ένα δύο χρόνια όταν είδε τι κερδίζω, τι χρήματα βγάζω και πως όλος ο κόσμος ήξερε το όνομά μας και μας αγαπούσε άρχισε να του αρέσει. Του έδωσε ζωή αυτό το πράγμα! Εγώ πήγαινα στο στούντιο και έγραφα και στις τηλεοράσεις για να τα προωθήσω. Ο πατέρας μου ήταν σαν άτυπος μάνατζερ, μη αμοιβόμενος. Είχε τις εμπειρίες του, ήξερε τι να κάνει και με βοήθησε πολύ σε αυτόν τον τομέα».

«Στην πρώτη μου εμφάνιση στο εξωτερικό έπρεπε να πάω στην Ισπανία που με είχε καλέσει η ανάλογη ΕΡΤ. Είμαι προληπτικός και φοβάμαι και τα αεροπλάνα. Εκείνη τη μέρα που έπρεπε να ταξιδέψω, διάβαζα τα ζώδια και έλεγε ότι οι Ταύροι δεν πρέπει να ταξιδέψουν. Με τραβούσαν με το ζόρι, μπήκα στο αεροπλάνο και η εμπειρία ήταν τραγική. Να μπαίνω σε αεροπλάνο που φοβόμουν, το ζώδιο να λέει να μην ταξιδέψω και να βλέπω άτομα που είναι σαν εγκληματίες. Αλλά πήγε καλά, ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης που τα έσβησε όλα. Μετά μου ζήτησαν να γράψω ποπ μουσική με ελληνικό στίχο. Άνοιξε ένα παράθυρο! Σου λένε γιατί να κάνουμε εισαγωγές; Μπορούμε να κάνουμε ελληνικό ποπ».

«Κράτησε μια δεκαετία όλο αυτό με την επιτυχία. Το χάρηκα, με χάρηκαν, με ξεζούμισαν. Τα κακά είναι το άγχος, η έλλειψη των ανθρώπων που αγαπάς. Ευτυχώς που πρόλαβα να κάνω και παιδιά στην αρχή της καριέρας μου. Δεν θα είχα προλάβει να κάνω που είναι μια μεγάλη παρένθεση στη ζωή ενός ανθρώπου. Μόλις έκανα την μεγάλη επιτυχία έκανα γάμο και παιδιά. Ήμουν τόσο απογειωμένος που δεν μπορούσα να γειωθώ με την έννοια να πάω σπίτι, να είμαι καλός οικογενειάρχης. Πήρα την απόφαση και είπα “ώπα, πρέπει να πάρω χρόνο για τον εαυτό μου”. Σταμάτησα, πήρα χρόνο για τον εαυτό μου. Στο εξωτερικό το κάνουν όταν νιώθουν ότι έχουν εξαντληθεί. Έβλεπα ότι η ενέργεια που είχα και σαν άνθρωπος δεν…Είχα και περιπετειούλες συναισθηματικές που με είχαν κουράσει. Χώρισα 5-6 μετά τον γάμο. Δεν έβλεπα την πρώην σύζυγό μου, δεν είχαμε κοινό χρόνο. Ο έρωτας είναι κάτι που αγχώνει! Θες να είσαι εκεί εντάξει αλλά δεν μπορείς. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο, να επενδύσεις σε μια σχέση. Το γεγονός ότι δεν έβλεπα τα παιδιά μου όσο ήθελα, σταμάτησα και πήγαινα διακοπές, να τα βλέπω πιο συχνά. Είχα προτάσεις και τους έλεγα “παιδιά, αφήστε το”. Μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά γιατί είχε γίνει καλή διαχείριση από τον μπαμπά μου. Το ευχαριστήθηκα πολύ! Βγήκα, ξενύχτησα, χόρευα. Καμιά φορά τα media παίρνουν κάτι και το αλλάζουν. Όταν πέσει στην αντίληψή μου κάτι θα πάρω τηλέφωνο για να μην εκτεθούν! Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ ούτε έκανα άλλα παιδιά. Πάντα ήμουν ο άνθρωπος που είχα ανοιχτό τον ορίζοντα. Αλλά βλέπω τη σήμερον ημέρα ότι πλέον όλοι συζούν, κάνουν σύμφωνο. Ο γάμος είναι εύκολο να γίνει! Τότε υπήρχε χώρος για το συναίσθημα, να κάνεις μια σχέση, να τη ζεις».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας (21/2): Η εξομολόγηση του Στασινόπουλου που «παγώνει» τη Στάσα