Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου μπήκαν τέσσερα χρόνια φυλακή. Είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»
Τηλεόραση

Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου μπήκαν τέσσερα χρόνια φυλακή. Είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»

Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου μπήκαν τέσσερα χρόνια φυλακή. Είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης σε μία σπάνια εξομολόγηση για τα έξι του παιδιά

Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος τα είπε ο Κώστας Χατζής σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που άγγιξε τους σπουδαιότερους σταθμούς της ζωής του.

Ο τροβαδούρος με το σπάνιο γρέζι στον λαιμό και την ευρεία αποδοχή του κόσμου μίλησε για την επιτυχημένη του πορεία, τις σπουδαίες συνεργασίες του αλλά και για τα έξι του παιδιά.

Τα τέσσερα τα απέκτησε με Γερμανίδα και τα δύο με Γαλλίδα με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως υπήρχε «σχέδιο» πίσω από την επιλογή των συντρόφων του κάνοντας χιούμορ.

«Ο Αλέξανδρος είναι το τρίτο μου παιδί. Το πρώτο και το δεύτερο και που μιλάνε είναι φάλτσοι. Ο Αλέξανδρος είναι καταπληκτικός, το τέταρτο χορεύει καταπληκτικά, το πέμπτο παίζει βιολί και το έκτο που είναι η Δανιέλα είναι μαζί μου. Όλη η γυφτιά πήγε σε αυτό το παιδί. Η Δανιέλα είναι 20 χρονών και το πρώτο μου παιδί 60».

«Η γυναίκα μου η πρώτη ήταν Γερμανίδα και έχασε τη ζωή της. Μετά παντρεύτηκα μετά  Γαλλίδα. Τα τέσσερα έχουν γερμανική υπηκοότητα και τα δύο γαλλική. Αυτό το έκανα για να γεμίσω την Ευρώπη γύφτους».

«Μέχρι σήμερα ασχολήθηκα πολύ με τα παιδιά μου. Ξέρω ότι όσο και να δουλέψει ένας άνδρας δεν φτάνει τη γυναίκα στο σπίτι. Ό,τι ώρα και να πήγαινα στο σπίτι στις εξίμισι ήμουν στο πόδι. Ετοίμαζα κάτι για τα παιδιά μου, να τους διαβάσω ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή και να τα πάρω από το σχολείο και αυτό το έκανα σε όλα μου τα παιδιά. Κι εκείνο που πέτυχα ήταν να μου λένε τα μυστικά τους ενώ στις μαμάδες τους δεν έλεγαν γιατί ήταν αυστηρές».

«Ο γιος μου ο Αλέξανδρος είναι μεγάλος καλλιτέχνης. Έχει κάποιες αρχές και δεν θέλει να συμβιβάζεται. Έφυγε στη Γερμανία, κάνει άλλη δουλειά και τραγουδάει».

«Ο Βαγγέλης επίσης, η Αγάπη έχει σπουδάσει Γεροντολογία και η Ζωή είναι παντρεμένη στην Ελλάδα. Η Λωίδα και η Δανιέλα είναι Γαλλίδες».

«Τα παιδιά μου δικάστηκαν και μπήκαν τέσσερα χρόνια φυλακή στην Ελλάδα. Ήταν αντιρρησίες συνειδήσεως. Είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά».

«Έχω μία εγγονή και η εγγονή μου έκανε παιδί και έχω και δισέγγονο».

Διαβάστε επίσης

Κώστας Χατζής: «Πάντοτε ήμουν απαγορευμένος. Μετά από 68 χρόνια μου έδωσαν το Ηρώδειο»