Κούλλης Νικολάου: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή. Το εγχείρημα ήταν άγριο!»
Τηλεόραση

Κούλλης Νικολάου: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή. Το εγχείρημα ήταν άγριο!»

Κούλλης Νικολάου: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή. Το εγχείρημα ήταν άγριο!»

Όσα είπε στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα αργά, βρέθηκε ο Κούλλης Νικολάου και μίλησε για τους γονείς του, τις σειρές που είναι παραγωγός αλλά και τη σύζυγό του.

Ο ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένος με τη σύζυγό του μετά από 22 χρόνια και μοιράζεται το μυστικό της επιτυχίας σε μια μακροχρόνια σχέση.

«Εγώ δεν μαυρίζω τίποτα από όσα πέρασα στη ζωή μου. Νιώθω τυχερός και ευγνώμων που είχα εμπειρίες στη ζωή μου. Ο πατέρας μου, αχ ρε πατέρα. Πολλές φορές λέω “έλα λίγο στο όνειρό μου”, δεν έρχεται συχνά. Ένας θαυμαστός άνθρωπος, ένας λεβέντης. Τον έχω χάσει στα 23 όταν ήμουν σε μια διαδρομή απίστευτη να ονειρευτώ και επειδή δεν πρόλαβα να το αποδείξω αυτό που είμαι σίγουρος πως αν ήταν σήμερα μαζί της θα ήταν υπερήφανος, μου λείπει. Είμαι ο 10ος του».

«Οι γονείς μου κλέφτηκαν. Μοιραία είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία και επειδή είμαστε άνθρωποι του σήριαλ, μοιραία έχουν ενδιαφέρον. Ο πατέρας μου παντρεύτηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έκανε 6 παιδιά και στη γέννα του 7ου παιδιού έχασε τη γυναίκα του. Έμεινε χήρος με έξι παιδιά και έπρεπε να παντρευτεί. Στην εποχή του ήταν τα προξενιά. Ήταν ήδη στα 50 του και ανέλαβε ο προξενητής και βρέθηκε με τη μάνα μου που ήταν στα 26 της. Εννοείται ότι οι γονείς της ήταν φτωχοί, τα μεγαλύτερα αδέλφια της δεν ενέκριναν κάτι τέτοιο και αποφάσισαν να κλεφτούν. Πήγαν σε ένα πανηγύρι και έφυγε μαζί του και έκαναν το 7ο παιδί για να φτάσουμε μετά στα 10».

«Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή. Όταν λέμε για εμπειρίες, αυτές έφτασαν μέχρι και σήμερα. Κάποια στιγμή ήταν πολύ άγριο το εγχείρημα. Είμαι άνθρωπος του ρίσκου, αυθόρμητος. Την ώρα που είσαι στο χείλος του γκρεμού, έρχεται ένα χέρι και σε τραβάει προς τα πάνω. Μπορώ να χτίσω και να λέω ότι αν δίνεις, θα πάρεις. Αν δεν μεροληπτείς, ή δεν κάνεις κάτι κακό κάποια στιγμή θα βγεις από το αδιέξοδο».

«Εγώ την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και δεν έχω ξεκολλήσει από εκείνη τη στιγμή και είμαστε 22 χρόνια μαζί. Αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί βρήκα το πρότυπο ανθρώπου, χαρακτήρα, φυσιογνωμίας, ούτε στο όνειρό μου. Είμαι ερωτευμένος, γιατί να το κρύβω; Ο έρωτας αν εκλείψει είναι πρόβλημα. Τον θεωρώ σημαντικό συστατικό. Δύο άνθρωποι που σμίγουν, το κάνουν γιατί είναι ερωτευμένοι. Αν ο έρωτας υπάρχει, η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι να δαμάζουν τον εγωισμό. Εγώ που διατυμπανίζω με την Κλαίρη ότι είμαι ερωτευμένος, έχουμε περάσει από σαράντα κύματα. Αλλά θέλει δουλειά με βασικό συστατικό τον έρωτα. Η ανάγκη να υπάρχεις δίπλα στον άλλον! Είσαι γονέας, φέρνεις ένα παιδί, γιατί να το εγκαταλείψεις μετά τόσο εύκολα; Έχω την τάση να συμβουλεύω τους άλλους και πάντα λέω “δεν παίρνω τη μεριά αυτού που έρχεται αλλά του άλλου”. Τα λέει από το δικό του σκεπτικό και θέλω να του το ανατρέψω».

«Για τους φανατικούς της σειράς, Η γη της ελιάς, ένα μικρό σπόιλερ είναι ότι η Ξένια εξαφανίζεται με το παιδί και για τον Δημοσθένη είναι μια ίντριγκα και έρχεται πόλεμος. Για το Famagusta δεν έχω να δώσω σπόιλερ. Είναι ένα σήριαλ που οι εξελίξεις του είναι απανωτές, ραγδαίες και σοκαριστικές με τα όσα έχουν συμβεί στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης

Κούλλης Νικολάου για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν φοβερές σκηνές στη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία»