Κούλλης Νικολάου για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν φοβερές σκηνές στη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία»
Tv Spoilers

Κούλλης Νικολάου για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν φοβερές σκηνές στη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία»

Κούλλης Νικολάου για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν φοβερές σκηνές στη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία»

Τι είπε για τα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς ο πρωταγωνιστής και παραγωγός;

Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για την εμπειρία του στη σειρά Famagusta και τον ρόλο του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς.

«Ήμουν 4 ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Μεγαλώσαμε στην Κύπρο με αυτό το τεράστιο πρόβλημα της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και βιώσαμε πολλά. όταν ήμουν στο χωριό, ενώ ήμουν μικρός θυμάμαι. Δεν ήμασταν στην εμπόλεμη ζώνη. Θυμάμαι το πραξικόπημα που “μπήκε” και μέσα στο σπίτι μας. ο πατέρας μου ήταν “Μακαριακός” και αποτελούσε πρόβλημα για την άλλη πλευρά. Στο σπίτι μας είχαμε φιλοξενήσει πρόσφυγες, μια οικογένεια. Στο μονοτάξιο σχολείο του χωριού μας φιλοξενήθηκαν πρόσφυγες μέχρι να αποκατασταθούν. Το 1980 όταν φτάσαμε στην Λευκωσία για να κατοικήσουμε. Ήμασταν σύνορα με τον συνοικισμό. Είχαν δημιουργηθεί συνοικισμοί που μεταφέρθηκαν οι χιλιάδες πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν με την βία από τα σπίτια τους και ο καθένας να κουβαλά και τη δική του ιστορία».

«Ελάχιστα αισθάνομαι άβολα με το Famagusta γιατί θα προτιμούσα να μην υπήρχε αυτό το πρόβλημα, πιο πολύ αισθάνομαι λυτρωτικά για αυτό. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την πατρίδα μας γιατί να μην το κάνουμε. Και χαίρομαι γιατί είχαμε στήριξη από πολλούς φορείς γι’ αυτή την προσπάθειά μας. Τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, το κράτος μας βοήθησε, ”ξένοι”, δηλαδή Κύπριοι που ζουν εκτός Κύπρου αλλά και συμμετοχή του απλού κόσμου. Είναι απερίγραπτο συναίσθημα αυτό που παίρνουμε από τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε παρακάτω από τον Δημοσθένη;

«Μου αρέσει πολύ ο Δημοσθένης, τον αγαπώ ως ρόλο, τον λατρεύω! Είναι ένας τόσο καλογραμμένος ρόλος από την Βάνα Δημητρίου. Το ήθελα πολύ. Οι ρόλοι μου είχαν πάντα το συστατικό του καλού ανθρώπου. Ο ρόλος του Δημοσθένη είναι εντελώς έξω από τα νερά μου και τον γουστάρω τον ρόλο μου. Ως άνθρωπος, τον καταδικάζω φυσικά. Δεν είμαι απόλυτος όμως αφήνω τη θεία δίκη να κάνει αυτό που πρέπει».

«Η μητέρα του παιδιού του αρπάζει το παιδί και φεύγει. Πώς θα συμπεριφερθεί; Γιατί είναι γιος του για εκείνον είναι ”περιουσία” του. Επίσης, στη σχέση του με την Ασπασία θα έρθουν φοβερές σκηνές. Δεν ξανασμίγουν η Ασπασία με τον Δημοσθένη τουλάχιστον στα επόμενα επεισόδια. Δεν έχω κοινά με τον Δημοσθένη. Προσπαθώ να εντάξω δικά μου στοιχεία για να τον ”λυτρώσω”. Θα μπορούσα να είμαι πιο στυγνός υποδυόμενος τον ρόλο μου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια 104-108: Ζευγάρια σε κρίση και άλλα έτοιμα να φύγουν στο εξωτερικό!