Κουσουλός: Άγριο ξέσπασμα κατά της οικογένειας Πισπιρίγκου – «Πού ήταν όταν πέθαινε το ένα παιδί πίσω απ’ το άλλο;»
Τηλεόραση

Κουσουλός: Άγριο ξέσπασμα κατά της οικογένειας Πισπιρίγκου – «Πού ήταν όταν πέθαινε το ένα παιδί πίσω απ’ το άλλο;»

Κουσουλός: Άγριο ξέσπασμα κατά της οικογένειας Πισπιρίγκου – «Πού ήταν όταν πέθαινε το ένα παιδί πίσω απ’ το άλλο;»

«Τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους τα παιδιά μου»

Χείμαρρος ήταν ο Πέτρος Κουσουλός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίθεση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και τη μήνυση που δέχτηκε με αποτέλεσμα λίγες ώρες να τις περάσει στο αυτόφωρο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 10/11, σημειώθηκε μεγάλη ένταση σημειώθηκε έξω από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών όταν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και συγκεκριμένα η μητέρα της, η αδερφή της και ο πατριότης , επιτέθηκαν λεκτικά στον δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες, λέγοντάς του με έντονο ύφος ότι είναι υπεύθυνος που η μητέρα από την Πάτρα είναι στη φυλακή.

Ακολούθησε η διαδικασία του αυτόφωρου για τον Πέτρο Κουσουλό, ωστόσο στη συνέχεια με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο δημοσιογράφος, το μεσημέρι του Σαββάτου 11/11, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» και ξέσπασε κατά της οικογένειας Πισπιρίγκου.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κουσουλός τόνισε ότι η μητέρα, η αδερφή και πατριός «τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους» και αναρωτήθηκε πού ήταν όταν πέθαιναν ένα ένα τα παιδιά της οικογένειάς τους.

«Οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν ξέρω ποιος είναι ο ιθύνων νους για να δεχτώ μία πρόκληση. Δέχτηκα μια πρωτοφανή, καταδικαστέρα,, λεκτική επίθεση. 945 λέξεις εκστόμισε ένας άνθρωπος ο οποίος φέρεται ότι είναι θείος της κατηγορουμένης, εγώ δεν τον ξέρω αυτόν τον άνθρωπο, η μητέρα της και η αδερφή της. Όλο αυτό ήτανμεθοδευμένο, εκτιμούσαν ότι εγώ θα χάσω την ψυχραιμία μου και στο τέλος της ημέρας, αυτό το οποίο ήθελαν είναι εγώ να μιλήσω με εκφράσεις που θα μου προκαλούσαν πρόβλημα και να κινηθούν νομικά εναντίον μου. Όπως και έκαναν, μετά το τέλος του επεισοδίου, όπου αποκαλύφθηκε το πλήρες σχέδιο της κατηγορουμένης, όταν υποτίθεται ότι εγώ την εξύβρισα επειδή έξυσα το κούτελό μου», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Είναι πράγματα πρωτοφανή. Αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για την ανεύρεση της αλήθειας, για το μόνο το οποίο ενδιαφέρονται είναι να σώσουν την κατηγορουμένη. Και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω πλέον. Πρώτη φορά δέχομαι τόσο απρόκλητη επίθεση. Δεν ξέρω αν δεν βρισκόμασταν στον τηλεοπτικό αέρα, αν αυτοί οι άνθρωποι θα χειροδικούσαν εναντίον μου», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Άκουσα αυτόν τον αποκαλούμενο θείο Τζώνη, να μου απαγορεύσει εμένα να ασχολούμαι με την υπόθεση. Ποιος είναι ο κύριος Τζώνης στο τέλος της ημέρας; Που νομίζει ότι ζει στη Ζιμπάμπουε; Στην Ουγκάντα; Στον μεσαίωνα; Προπυλακίζουμε δημοσιογράφους και δεν τους αφήνουμε να κάνουν τη δουλειά τους; Έχουν πολλάκις αποπειραθεί να με φιμώσουν, η ίδια η κατηγορούμενη και οι συγγενείς της. Με έσυραν στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, ότι έβγαλα φωτογραφίες των νεκρών παιδιών, που ουδέποτε το έκανα», τόνισε στη συνέχεια.

«Στο τέλος της ημέρας να θέσω και το εξής ερώτημα: Τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους αυτοί οι άνθρωποι τα παιδιά μου. Πού ήταν αυτοί οι κύριοι όλα αυτά τα χρόνια που πέθαινε το ένα παιδί πίσω από το άλλο; Τι έκαναν για να τα σώσου;», πρόσθεσε μεταξύ άλλων,

Διαβάστε ακόμα

Κουσουλός: «Οτιδήποτε συμβεί στην οικογένειά μου και στους συναδέλφους μου είναι υπεύθυνοι αυτοί»