Κρίστη Καθάργια: Αγχώθηκε με ερώτηση για τον Γιώργο Μαυρίδη – «Υπάρχει περίπτωση;»
Τηλεόραση

Κρίστη Καθάργια: Αγχώθηκε με ερώτηση για τον Γιώργο Μαυρίδη – «Υπάρχει περίπτωση;»

Κρίστη Καθάργια: Αγχώθηκε με ερώτηση για τον Γιώργο Μαυρίδη – «Υπάρχει περίπτωση;»

Η Φαίη τη ρώτησε και εκείνη δεν απέκλεισε τίποτα

Αιφνιδιάστηκε και αγχώθηκε η Κρίστη Καθάργια όταν η Φαίη Σκορδά της προλόγησε μια ερώτηση που ήθελε να της κάνει, στον «αέρα» της εκπομπής της, Fay’s time.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει για τον πρώην σύζυγό της Κρίστης Καθάργια, Γιώργο Μαυρίδη και αν υπάρχει πιθανότητα να τους δούμε ξανά μαζί.

«Πιστεύω ότι πολλοί δυνατοί είναι ο Φάνης και ο Σάββας. Αγωνιστικά φέτος έχει πολλές πιθανότητες και η Ασημίνα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος παρά το γεγονός, που τρέχει γρήγορα. Ήρθα πολύ κοντά με την Ασημίνα, τον Νίκο Γκάνο και με την Κατερίνα. Φέτος όμως πιστεύω ότι η Ασημίνα είναι πολύ πιο γρήγορη και καλή αγωνιστικά από την Κατερίνα. Οι νέοι παίκτες – Ζωή και Ντάνιελ – μας μετέφεραν ότι γενικότερα ότι υπάρχει καλή εικόνα έξω. Δε μας είπαν κάτι μεμονωμένα», είπε για το Survivor η Κρίστη Καθάργια.

«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, δεν είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί, θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον, θα ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι πιο συγκεκριμένο», απάντησε σε σχετική ερώτηση η γνωστή ψυχολόγος.

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Μαυρίδη, ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω ιδέα. Όσες φορές στη ζωή μου έχω πει ποτέ, το έχω λουστεί, οπότε ποτέ δεν λέω ποτέ. Έχουμε μια πολύ ωραία ανθρώπινη σχέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή. Ας γίνει ό,τι είναι για καλό».

Διαβάστε ακόμα

Κρίστη Καθαργιά: «Το παιχνίδι άρχισε να γίνεται ανθρωποφαγικό – Ο Χρήστος έπεσε στην παγίδα Παππά»