Λάκης Γαβαλάς: Η επική «παρατήρηση» σε παρουσιάστρια, το MSR και οι γυναίκες που «έχουν ξεφύγει»
Τηλεόραση

Λάκης Γαβαλάς: Η επική «παρατήρηση» σε παρουσιάστρια, το MSR και οι γυναίκες που «έχουν ξεφύγει»

Λάκης Γαβαλάς: Η επική «παρατήρηση» σε παρουσιάστρια, το MSR και οι γυναίκες που «έχουν ξεφύγει»

Γιατί δεν συμφωνεί με την υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια;

Στην εκπομπή EQ του Action 24 βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς και από την αρχή έδειξε πόσο επιδέξιος συνομιλητής είναι.

Η Έλενα Παπαβασιλείου έδειξε να έχει λίγο τρακ και του μιλούσε κάποιες φορές στον ενικό και κάποιες στον πληθυντικό με αποτέλεσμα ο Λάκης να της πει τα εξής όταν του είπε «με εντυπωσιάζετε».

«Θες να μου μιλάς στον ενικό για να σε εντυπωσιάζω κι άλλο; Γιατί αν είναι να μιλάμε στον πληθυντικό πρέπει να έχω κι εγώ έναν σεβασμό που δεν ξέρω αν θα τα πάμε καλά, να τα ξαναπάω πίσω, να τα πω πιο εκλεπτυσμένα» της είπε.

«Το όνομά μου είναι συνυφασμένο και με τη φασαρία της μόδας. Τον τελευταίο καιρό γίνεται φασαρία για το τίποτα για ένα ριάλιτι μόδας. Φασαρία κάνουν στα κλαμπς οι άνθρωποι που χορεύουν. Δεν χρειάζεται να κάνουν φασαρία στο MSR, χρειάζεται να βάζουν περισσότερες διαφημίσεις μήπως τελικά ο κόσμος δει κάτι πιο χαριτωμένο και πιο δημιουργικό. Έλα που τις κόβουν όμως!».

Ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας τόνισε ότι τον εκνευρίζει το politically correct.

«Με εκνευρίζει τρελά αυτή η ορολογία. Το παλιό unisex έγινε no gender, η ευγένεια έγινε politically correct. Ο τρόπος που γίνεται η συζήτηση δεν είναι θετική.

Έχουμε δει σε αγώνες ποδοσφαίρου έχουμε δει παίκτες να αγγίζουν τα γεννητικά όργανα του συμπαίκτη τους. Σήμερα επειδή δεν έχουμε τι άλλο να πούμε θεωρούμε ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό.

Στην ψεύτικη κοινωνία που ζούμε – και ξέρετε πόσο κοντά είμαι στις γυναίκες- ξεφύγανε. Έχουν σύζυγο που πρέπει να έχει ένα τζιπ, αυτές φοράνε στήθη, ποπό, βλεφαρίδες για να αρέσουν η μία στην άλλη. Μετά είπαν στον άντρα να κάνει αποτρίχωση και να είναι metrosexual. Αυτό έφερε μια ανωμαλία».

«Με εκνευρίζει που ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν γονείς» αναφέρει και αιτιολογεί τη θέση του λέγοντας ότι οι περισσότεροι, είτε είναι ετερόφυλοι είτε ομόφυλοι, δεν είναι ικανοί να είναι γονείς.