Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω πάει σε εφημερίδα ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου»
Late night shows

Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω πάει σε εφημερίδα ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω πάει σε εφημερίδα ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου»

Η ηθοποιός μίλησε στο Καλύτερα αργά για την πολιτική της δράση στο ΚΚΕ

Η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα αργά και μίλησε για τη ζωή της αλλά και την πολιτική της δράση ως βουλευτής του ΚΚΕ.

«Δεν ήμουν πολιτικοποιημένο άτομο. Το έκανα από θυμό. Τον θεωρώ κινητήρια δύναμη όταν ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις σωστά.

Το ΚΚΕ δεν είναι μια απλή ιστορία. Ο άλλος δεν μπορούσε να το κολλήσει με την εικόνα μου λες και οι πολιτικές πεποιθήσεις έχουν σχέση με την εμφάνιση.

Το να είσαι ΚΚΕ δεν είναι μόνο η ταμπέλα αλλά και η πολιτική δράση. Όταν δρας σε ένα τέτοιο κόμμα και είσαι συνδικαλιστής έχεις απέναντί σου ένα μέτωπο. Δημοσιογράφοι σήμερα δεν θα ήθελαν καθόλου να με δούνε γιατί έχω πάει σε εφημερίδα ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου, είχε δίκιο να μην θέλει να με βλέπει. Εγώ είχα τα δικά μου δίκια τότε γιατί τα είχε βάλει με το ΣΕΗ τότε».

«Μου λείπει η πολιτική δράση όχι το βουλευτιλίκι, δεν ήταν ωραίο. Εγώ στο ΚΚΕ είχα δουλειά, της συμπολίτευσης δεν είχαν τι να κάνουν. Το ακουστικό μου σύστημα μετά από 2.5 ώρες στη Βουλή ατονεί και πέφτω σε λήθαργο. Γι’ αυτό θαύμαζα τους παλιούς βουλευτές όπως ο μπαμπάς Μητσοτάκης που παρακολουθούσε και επενέβαινε και ήταν παρών.

Όποιος ήθελε να μου επιτεθεί από τον Τύπο έλεγε ότι δεν είναι γοητευτικοί λόγοι αλλά παραπλανητικοί οι λόγοι μου στη Βουλή, και από σοβαρές εφημερίδες.

Η πιο γοητευτική δράση ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά δεν θα ξανάβαζα υποψηφιότητα» είπε για την κάθοδό της στην πολιτική.