Ανοιχτές Υποθέσεις – Γιαγιά 12χρονης: «Μου είπε “θα τη σκοτώσω!”» – «Μας κατέστρεψε ο Μίχος!»
Late night shows

Ανοιχτές Υποθέσεις – Γιαγιά 12χρονης: «Μου είπε “θα τη σκοτώσω!”» – «Μας κατέστρεψε ο Μίχος!»

Ανοιχτές Υποθέσεις – Γιαγιά 12χρονης: «Μου είπε “θα τη σκοτώσω!”» – «Μας κατέστρεψε ο Μίχος!»

Με οργή και λυγμούς μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού

Με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό ασχολήθηκε ο Πέτρος Κουσουλός στην πρεμιέρα των «Ανοιχτών Υποθέσεων» στο Open.

Σε τηλεφωνική σύνδεση η γιαγιά της 12χρονης μίλησε με οργή τόσο εναντίον της συνηγόρου του κατηγορούμενου που χαρακτήρισε εμπεριστατωμένη και αιτιολογημένη την πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού για απαλλαγή του Ηλία Μίχου όσο και του κατηγορουμένου ο οποίος όπως τόνισε κατέστρεψε την οικογένειά της.

«Αυτή η κυρία Πανταζή που μιλάει εκεί θα έπρεπε να ντρέπεται!»

«Αισθάνομαι άσχημα για αυτά που λένε για το παιδί. Του κάνανε χάρη να το βιάζουν και να του δίνουν λεφτά να ζει; Μια χαρά ήταν η οικογένειά μου μέχρι που βρέθηκαν τα κτήνη να το εκμεταλλευτούν! Το παιδί θα μίλαγε αλλά του έβγαλαν μαχαίρια, πιστόλια και δεν μπορούσε να μιλήσει, φοβόταν».

«Αν πάθει τίποτα το παιδί αλίμονο σε όλους σας! Το παιδί πώς μπορεί να είναι καλά; Όταν άκουσε την κυρία δικηγόρο να λέει αυτά μου είπε γιαγιά θα πάρω το λεωφορείο και θα έρθω μόνη μου να τη σκοτώσω! Τι λόγια είναι αυτά που λέει!».

«Λένε ψέματα γιατί πληρώνονται από το τέρας. Στον Μίχο είχαμε εμπιστοσύνη και μας κατέστρεψε».

«Η επιθυμία μου είναι να αφήσουν τη μάνα να βγει να μαζέψει και το θύμα και άλλα επτά παιδιά που έχει πίσω. Υποφέρουν τα παιδιά, κλαίνε και χτυπιούνται».

Στην εκπομπή μίλησε και η 20χρονη αδερφή του θύματος.

«Αυτό που θα ήθελα να ακουστεί είναι ότι η ζωή όλων μας καταστράφηκε. Η αδερφή μου είναι χάλια ψυχολογικά. Πιστεύουμε την μάνα μας. Η αδερφή μου δεν έφερνε λεφτά σπίτι παρά μόνο από αυτά που έπαιρνε από εμάς και τις κυρίες της γειτονιάς που τη βοηθούσαν. Θέλουμε δικαιοσύνη για την αδερφή και τη μάνα μας. Αυτό έχω να πω».

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτές Υποθέσεις – Θάνατος Μαλένας: «Πάγωσε» το Twitter με τα νέα στοιχεία – «Την ώρα που κοιμόταν πήγε και…»