Διονύσης Τσακνής: «Η Άννα μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, έφερε χαρά»
Late night shows

Διονύσης Τσακνής: «Η Άννα μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, έφερε χαρά»

Διονύσης Τσακνής: «Η Άννα μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, έφερε χαρά»

Η εξομολόγηση του τραγουδοποιού για τη σύντροφό του

Ο Διονύσης Τσακνής ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σύντροφό του, Άννα Μονογυιού, κάτι που κάνει σπάνια.

Η ίδια η ηθοποιός αναφέρθηκε στον δικό της Διονύση κάνοντας αρχικά χιούμορ ότι θα πει όσα της έγραψε ο σύντροφός της.

«Ό,τι μου είπες Διονύση μου, θα υπηρετήσω πιστά το κείμενο!

Είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα είπα ότι με αυτόν τον άνθρωπο αποκλείεται να πλήξω. Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε 5 λεπτά.

Του έχω μεγάλη εκτίμηση γιατί πέρα από τη δική μας σχέση, είναι ένας υπέροχος σύντροφος, τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, τους φίλους του. Δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός. Έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια, έχει φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια και γίνονται πάλι φοιτητές και τον βλέπω κυρίως πώς είναι με τα παιδιά του. Είναι παρών στα πάντα.

Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει, υπονομεύει τα τραγούδια, αλλάζει τους στίχους που δεν μπορώ να πω δημόσια» ανέφερε.

«Το αρνητικό του είναι ότι είναι Ολυμπιακός. Όταν παίζει η ομάδα μαζευόμαστε στο σπίτι όχι για να δούμε τον αγώνα αλλά τις αντιδράσεις του Διονύση» είπε ακόμα.

«Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα.  Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει, έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Δεν γνωρίζει από ανταγωνισμό, είναι πεδίο ελευθερίας, σού δίνει χώρο. Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια. Έχουμε βρεθεί σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης» ανέφερε.