Φαλελάκης: «Δεν αφήνω περιθώρια στον σύντροφό μου ότι τον συγκρίνω με τον Χατζησάββα»
Late night shows

Φαλελάκης: «Δεν αφήνω περιθώρια στον σύντροφό μου ότι τον συγκρίνω με τον Χατζησάββα»

Φαλελάκης: «Δεν αφήνω περιθώρια στον σύντροφό μου ότι τον συγκρίνω με τον Χατζησάββα»

Πώς διαχειρίζεται την απώλεια του ηθοποιού σήμερα;

Τον Κώστα Φαλελάκη υποδέχτηκε στο The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη σπάνια συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Μηνά Χατζησάββα, το πώς διαχειρίστηκε την απώλειά του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του με μία νέα σχέση.

«Δεν ξεπερνάς έναν θάνατο. Είναι σαν μία πέτρα που έχεις στην τσέπη και σε βαραίνει. Ένας από τους όρους που έβαλε ο Μηνάς για να ξεκινήσουμε όταν γνωριστήκαμε ήταν να διαβάσω τον Επίκουρο για να καταλάβω την αντίληψη ζωής που είχε. Ο Επίκουρος έλεγε ότι ο θάνατος δεν είναι τίποτα για εμάς γιατί αυτό που έχει αποσυνδεθεί δεν αισθάνεται. Γιατί όσο είσαι ζωντανός δεν υπάρχει και όταν αυτός έρθει, δεν θα υπάρχεις εσύ» είπε αρχικά.

«Το πένθος είναι δικό μου θέμα. Εγώ θα πρέπει να ανακαλύψω ένα αλφαβητάρι ζωής καινούριο και όσο συγκρούεσαι με αυτό τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Τώρα είμαι σε μία σχέση, πιστεύω θα είναι ευχαριστημένος (σ.σ. Μηνάς Χατζησάββας). Τα πάντα ρει και ουδέν μένει».

Αυτή η περίοδος τον βρίσκει ερωτευμένο στην προσωπική του ζωή.

Απαντώντας στην ερώτηση αν ήταν δύσκολο για αυτόν τον άνθρωπο η σύγκριση με τον Μηνά Χατζησάββα είπε:

«Μπορεί και να το σκέφτηκε αλλά πιστεύω ότι τα εχέγγυα που του δίνω δεν του αφήνουν περιθώρια ότι είμαι κολλημένος εκεί ή μπορεί να τον συγκρίνω. Είναι ένας άλλος άνθρωπος με άλλα χαρακτηριστικά, αυτά με έλκυσαν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης».

Διαβάστε επίσης

Κώστας Φαλελάκης: Ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα