Κώστας Φαλελάκης: Ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Φαλελάκης: Ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Κώστας Φαλελάκης: Ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου του, ο ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος

Μία νέα σελίδα στη ζωή του φαίνεται ότι έχει ανοίξει ο Κώστας Φαλελάκης, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου του συντρόφου, Μηνά Χατζησάββα.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι ξανά ερωτευμένος, αλλά και τα όσα πέρασε μετά τον θάνατο του συντρόφου του.

«Το πένθος για τον Μηνά Χατζησάββα κράτησε πέντε χρόνια. Δυσκολεύτηκα και πάρα πολύ οικονομικά μετά, γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν προέβλεπε αυτή τη σχέση να έχει κάποιες ελαφρύνσεις. Πλήρωσα φόρο για αυτό το σπίτι που αποκτήσαμε από κοινού, 30.000. Γιατί ναι μεν είχαμε διαθήκες ο ένας προς τον άλλον, που δεν είχαν ασφάλεια, γιατί μπορεί να τις προσβάλλει κάποιο πρόσωπο α’ συγγενικού βαθμού. Βέβαια δεν είχαμε τέτοια θέματα γιατί η οικογένειά του είναι οικογένειά μου πια» δήλωσε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα του σχέση και τόνισε είναι ερωτευμένος!

«Είμαι σε μία ηλικία και σε μία φάση που χαίρομαι πολύ περισσότερο την αγάπη και επειδή και αγαπάω και ξέρω ότι αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια» παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;