Γρηγόρης Βαλτινός: «Για το μόνο πράγμα που καυχιέμαι είναι ότι έδωσα στους γιους μου μια σπουδαία μητέρα»
Late night shows

Γρηγόρης Βαλτινός: «Για το μόνο πράγμα που καυχιέμαι είναι ότι έδωσα στους γιους μου μια σπουδαία μητέρα»

Γρηγόρης Βαλτινός: «Για το μόνο πράγμα που καυχιέμαι είναι ότι έδωσα στους γιους μου μια σπουδαία μητέρα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός στη βραδινή συντροφιά της Αθηναΐδας Νέγκα

Τον Γρηγόρη Βαλτινό υποδέχτηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» η Αθηναΐς Νέγκα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ήταν μία εσωτερική του ανάγκη να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ ανέλυσε τι είναι αυτό που οδηγεί κάποιον να γίνει ηθοποιός.

«Έχεις μία ανάγκη αναγνώρισης, έκφρασης, μία ανάγκη να ζήσεις άλλες ζωές, Μία απληστία γύρω από τη ζωή» είπε συγκεκριμένα.

Όλοι τον θεωρούν έναν εξαιρετικά ήρεμο και μειλίχιο χαρακτήρα ωστόσο όπως ο ίδιος αποκάλυψε αν φτάσει στα όριά του «σπάνε οι τοίχοι από τις φωνές» του

«Λένε πόσο ήρεμος είμαι έτσι και νευριάσω σπάνε οι τοίχοι από τις φωνές. Έχω φτάσει στα όριά μου επειδή είμαι πάρα πολύ υπομονετικός, πάρα πολύ ευγενής. Ειδικά με ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια ισχύ με εμένα, σε μία δουλειά, στην κοινωνία, δεν έχουν την αναγνωρισιμότητά μου, τις ευκολίες που έχω. Ειδικά με αυτούς είμαι πέρα από το κανονικό ευγενής και προστατευτικός αλλά σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρω μπορώ να ξεφύγω και να τρομάξει το σύμπαν».

Μίλησε ακόμη στους γιους του, στις συμβουλές που τους έχει δώσει ενω εξαιρειτκά τρυφερή ήταν η αναφορά του στη σύζυγό του.

«Η μία συμβουλή είναι να είναι αληθινοί, να παλεύουν να αποκτήσουν αυτό που θέλουν με υγιή μέσα και να μην ανατρέχει το μυαλό τους σε ύπουλους τρόπους».

«Και βέβαια να είναι εργατικοί να μην περιμένουν από την αστρολογία ότι θα τους αλλάξει τη ζωή».

«Για το μόνο πράγμα που καυχιέμαι είναι ότι τους έδωσα μια σπουδαία μητέρα, επέλεξα μια σπουδαία μητέρα. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου ότι είναι παντρεμένη με τον Βαλτινό, ίσα – ίσα κρύβεται. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιδιά περνάνε πολύ χρόνο με τη μητέρα και πρέπει αυτό το πράγμα να αποδώσει».

Διαβάστε επίσης

Γρηγόρης Βαλτινός: Μας συστήνει τον μεγάλο του γιο που γράφει για τη Famagusta