«Ήμουν κι εγώ στο κότερο»: Αυτή είναι η ιστορία πίσω από τη φράση – Όσα αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης
Late night shows

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο»: Αυτή είναι η ιστορία πίσω από τη φράση – Όσα αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο»: Αυτή είναι η ιστορία πίσω από τη φράση – Όσα αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης

Τι πραγματικά συνέβη στο σκάφος με Ρουβά, Λαζόπουλο και τα ανέκδοτα επεισόδια της εκπομπής Ψινάκη στο Mega

Την ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση «Ήμουν κι εγώ στο κότερο» αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης σε επεισόδιο του Γηροκομείου του που προβλήθηκε στο Open.

Ο μάνατζερ μίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της εποχής οπότε και βρέθηκαν ναρκωτικά σε σκάφος που ήταν ο ίδιος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης είχε γυρίσει στο κότερο εκπομπή για να διακωμωδήσει την υπόθεση φέροντας καλεσμένους όπως η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η εκπομπή αυτή δεν έπαιξε ποτέ αλλά στο Γηροκομείο προβλήθηκαν ανέκδοτα αποσπάσματα.

«Πιάσανε το σκάφος. Ήταν ο Λαζόπουλος, ο Σάκης και κάτι πολίστες, φίλοι του Λάκη. Το σκάφος ήταν ενός φίλου μου ψυχίατρου και είχε ναρκωτικά γιατί ήταν χρήστης. Ήταν μεγάλο σκάνδαλο αλλά μια πολύ αστεία ιστορία. Όλο το καλοκαίρι βούιξε γιατί είχε ό,τι χρειαζόταν το σενάριο, ναρκωτικά, Ρουβά, Λαζόπουλο.

Η πραγματική ιστορία είναι πάρα πολύ αστεία. Ήταν 10-20 γραμμάρια. Υπήρχαν δύο σκάφη, ολόιδια, το ένα ήταν του Λυμπέρη του εκδότη και το άλλο του Λυμπέρη του ψυχίατρου. Το Λιμενικό και η Αστυνομία έπεσε πρώτα στου εκδότη. Είχαμε πάει στη Μύκονο να κάνουμε φωτογράφιση με τον Γαβαλά.

Μας κυνήγαγαν όλοι για ένα άλλο σκάνδαλο, τη διαφήμιση με αναψυκτικό του Ρουβά που ήταν γυμνός στην Πλάκα. Μέχρι και στη Βουλή έγινε επερώτηση. Λέγανε “δεν θα πιω αναψυκτικό από το πράμα του Ρουβά”!

Για να μην μας δουν με ελικόπτερα, μας είπε ο Λυμπέρης να μας μεταφέρει στη Μύκονο. Ο Σάκης δεν ήθελε να πάμε.

Δεν ήταν δικά μας τα ναρκωτικά, αν ήταν θα ήμασταν ακόμα μέσα.

Επειδή είμαι τελείως μουρλή, έκανα εκπομπή μετά από 2 χρόνια στο σκάφος το δικό μου που έρχονταν φίλοι μου και τους εξομολογούσα. Το Μega δεν δέχτηκε να το βάλει με τίτλο Ήμουν κι εγώ στο κότερο και το έπαιξε ως Με την καλή έννοια που έλεγα τότε.

Γυρίσαμε 3 επεισόδια και το κανάλι μας έκοψε γιατί είχα καλεσμένο κάποιον που δεν τα πήγαινε καλά με κάποιο άλλο άτομο στην Ελλάδα. Έτσι έχουν μείνει κάποια που δεν παίχτηκαν.

Το Μονικάκι πήγε στον Κωνσταντή Σπυρόπουλο, τα βρήκε και μου τα φερε».

Στο επεισόδιο προβλήθηκαν αποσπάσματα από την εκπομπή με καλεσμένη τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε στο Γηροκομείο τι πρόβλημα έχουν τα μάτια του και δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γυαλιά ηλίου ενώ φιλοξένησε και τον Γιώργο Θεοφάνους, στα παρασκήνια των γυρισμάτων για το Έλεος με την Αννίτα Πάνια.