Κώστας Τσουρός: «Εμμονή μέσα μου δεν υπήρξε ποτέ. Όταν σχολιάζω κάτι, λέω την άποψή μου και….»
Late night shows

Κώστας Τσουρός: «Εμμονή μέσα μου δεν υπήρξε ποτέ. Όταν σχολιάζω κάτι, λέω την άποψή μου και….»

Κώστας Τσουρός: «Εμμονή μέσα μου δεν υπήρξε ποτέ. Όταν σχολιάζω κάτι, λέω την άποψή μου και….»

Όσα είπε για τα πρώτα του βήματα ως παρουσιαστής και τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού

Καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός και μίλησε για τα beef που είχε με πρόσωπα της σόουμπιζ, την απόφασή του να ακολουθήσει την παρουσίαση αλλά και τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Όταν σχολιάζω κάτι και λέω την άποψή μου, σχολιάζω τα λεγόμενα ή τις πράξεις κάποιου όχι τον ίδιο τον άνθρωπο. Εμμονή δεν υπάρχει για κανέναν! Εμμονή μέσα μου δεν υπήρχε ποτέ. Και με την Άντζελα μετά γίναμε πολύ καλοί φίλοι. Με έχουν σταματήσει αρκετοί για τα σχόλια που έχω κάνει για αυτούς. Τη Μαρία Κορινθίου την σχολίαζα στην εκπομπή ότι δεν χρειάζεται να κάνει συνέχεια γυμνές φωτογραφίσεις. Εγώ κατέκρινα ότι κάθε εβδομάδα έκανε φωτογράφιση. Άρχισε ένα beef, γνωριστήκαμε, τα είπαμε και τα βρήκαμε».

«Εκ του αποτελέσματος θα έφευγα από το δελτίο του ΑΝΤ1. Την ενημέρωση την έχω και στην εκπομπή οπότε δεν θα την άφηνα. Νομίζω ότι τελικά ήταν τώρα η σωστή στιγμή. Υπήρχαν προτάσεις και στο παρελθόν αλλά νιώθω ότι καλώς δεν έγινε τότε. Σίγουρα σε κάποιους μπορεί να μην αρέσω αλλά τώρα είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε ό,τι συμβεί.

Πρώτον, θεωρώ ότι η προσέγγιση των θεμάτων στην εκπομπή είναι διαφορετική από άλλες εκπομπές. Ακόμα και στα θέματα που θα προβάλλουμε έχουν τη δική μου σφραγίδα ενώ πριν μπορεί να αναγκαζόμουν να συμμετέχω σε θέματα που δεν ήθελα. Τώρα η επιλογή είναι κοντά στα δικά μου θέλω. Είναι μια δομή εκπομπής που τα συνδυάζει όλα, ξεχωριστά. Σε εμάς το κομμάτι της ενημέρωσης το διαχειριζόμαστε εγώ και η Δέσποινα που είμαστε καθαρά δημοσιογράφοι.

Σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να κάνω εκπομπή σαν του Νίκου Ευαγγελάτου, θέλει χρόνια πορείας στον χώρο. Θέλω να πατάω πιο πολύ στα πόδια μου, θέλω ώρες πτήσεις σαν κεντρικός παρουσιαστής και μετά να κάνω πράγματα».

«Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων θα το έκανα, τζόγου ποτέ. Το Ρουκ Ζουκ είναι μια ενδιάμεση κατάσταση που δεν θα το έκανα, είναι πιο ψυχαγωγικό. Το The Chase που είναι γνώσεων θα το έκανα. Αν είναι κάτι πιο κοντά στη δική μου ιδιοσυγκρασία θα το έκανα. Δεν θα ξαναπήγαινα στο Dancing with the Stars γιατί ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Η Ευρυδίκη μου έλεγε ότι είναι πιο δύσκολο το Dancing από το Survivor. Ήθελε πειθαρχία για να μάθεις μια χορογραφία».

«Η Ναταλία Γερμανού είναι χρόνια σε αυτή τη ζώνη, τη σέβομαι, την αγαπώ, είναι δάσκαλός μου και προφανώς και έχει καθιερωθεί σε αυτή τη ζωή. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος, θέλει χρόνο. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και είναι αδιαμφισβήτητο. Θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά μαζί της.

Έχουμε διαφορά στη δομή της εκπομπής, η Ναταλία χειρίζεται καλύτερα τα lifestyle θέματα ενώ εγώ της ενημέρωσης, κάνουμε ωραίες συνεντεύξεις. Αλλά νομίζω αλλάζουν απλά οι προσωπικότητες».

Διαβάστε επίσης

Κώστας Τσουρός: Ένταση με αφορμή τις δηλώσεις Νταλάρα – «Είπες κάτι προσβλητικό για μένα…»