Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Βγαίνοντας από το Survivor έπεσα θύμα hacker. Έχασα όλα μου τα χρήματα, δεν έχω προσδιορίσει το ποσό δημόσια αλλά…»
Late night shows

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Βγαίνοντας από το Survivor έπεσα θύμα hacker. Έχασα όλα μου τα χρήματα, δεν έχω προσδιορίσει το ποσό δημόσια αλλά…»

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Βγαίνοντας από το Survivor έπεσα θύμα hacker. Έχασα όλα μου τα χρήματα, δεν έχω προσδιορίσει το ποσό δημόσια αλλά…»

Όσα είπε στην εκπομπή, The 2Night Show

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Μαριάνθη Κάσδαγλη και μιλά για το επάγγελμα της πλοιάρχου αλλά και την εμπειρία της στο Survivor.

«Είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος αλλά όσο περνάει ο καιρός οι γυναίκες μπαίνουμε πολύ δυνατά. Αν και είναι πολύ δύσκολο σαν επάγγελμα! Αυτή τη στιγμή είμαι με πλοιαρχία σε σκάφος που είναι στην Ελλάδα. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε και τα ταξίδια!

Στο παρελθόν που ήμουν πιο μικρή πολλές φορές υπήρχε ανταγωνισμός και να αποδείξω ότι μπορώ να επανδρώσω τη θέση του αξιωματικού. Όσον αφορά την εμπιστοσύνη, είναι ένα ζήτημα που το εμπνέεις. Αυτές είναι οι συνθήκες! Δεν υπάρχει πλήρη ισότητα. Το θέμα είναι να γνωρίζει ο καθένας τα όριά του ανάλογα τη θέση του.

Έκανα κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού, πήγαινα αθλητικό Γυμνάσιο, σηκωνόμουν 5 το πρωί για προπόνηση. Έχω διακριθεί και διεθνώς και πανελλαδικώς στην κολύμβηση!».

«Είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας βιοπαλαιστών, δεν ήταν ναυτικοί. Έφυγα από τα 18 μου από το σπίτι, κατέβηκα μόνη μου Αθήνα. Κοιμόμουν στον σταθμό Λαρίσης μέχρι να βρω ναυτιλιακή εταιρεία. Πάντα ήθελα προς το Ναυτικό, δεν ήξερα πού πήγαινα. Όταν πήγα και είδα πόσο δύσκολα ήταν…Στο πρώτο ταξίδι έφυγα από Ελλάδα και πήγα Κίνα στα 18 μου. Πηγαίναμε συνέχεια σε διαφορετικές χώρες, έχουμε περάσει από πειρατείες, από φουρτούνες. το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μέσα είναι 9 μήνες. Έχει πολλή ταλαιπωρία αυτή η δουλειά».

«Το Survivor ήταν εμπειρία και περιπέτεια που ήθελα να ζήσω. Είχα περάσει να πάω στο Ελλάδα – Τουρκία. Και επειδή ήμουν σε μεταβατικό στάδιο θεώρησα πιο λογικό να συνεχίσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στο Survivor, πήγα για να ζήσω την περιπέτεια. Στο παιχνίδι ήμουν σαν ένα παιδί. Δεν είχα ιδέα όλο αυτό με την κάμερα. Ερχόντουσαν και πήγαινα από πίσω. Σκοπός μου ήταν ότι θα συνεχίσω το επάγγελμά μου, ήταν τόσο όσο! Θα το συζητούσα να ξαναπάω στο Survivor. Δεν πήγα με σκοπό ότι θα λάμβανα ένα τεράστιο ποσό γιατί είμαι εντάξει και με το επάγγελμά μου αλλά σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους!».

«Βγαίνοντας από το Survivor έπεσα θύμα hacker. Έχασα όλα μου τα χρήματα και τα προσωπικά μου και τις απολαβές από το παιχνίδι. Δεν έχω προσδιορίσει ποτέ δημόσια το ποσό αλλά δεν μιλάμε για λίγα χρήματα. Περιμένω να γίνει το δικαστήριο αλλά δεν θα έλεγα ότι βρέθηκε ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ προσωπικά μου στοιχεία, δεν ξέρω πώς κατάφεραν να μπουν.  Αν χάνεις τα χρήματά σου, δεν χάνεις τίποτα. Όσο έχω τον εαυτό μου και την υγεία μου, όλα γίνονται».

Διαβάστε επίσης

Διονύσης Ατζαράκης: «Δεν έχω αυτοσκοπό τον γάμο, πρέπει να βγει λίγο οργανικά»