Μέμος Μπεγνής: «Δώσαμε το πρώτο gay φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι…»
Late night shows

Μέμος Μπεγνής: «Δώσαμε το πρώτο gay φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι…»

Μέμος Μπεγνής: «Δώσαμε το πρώτο gay φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι…»

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά

Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και μίλησε για το πρώτο gay φιλί στους Κυπριακούς τηλεόπτικούς δέκτες και την αποδοχή του από το κοινό.

«Είναι δύσκολο στην Ελλάδα να κανείς διαφορετικά πράγματα, πράγματα τα οποία ίσως άλλοι δεν θα τολμούσαν να κάνουν. Όταν έχεις μια εμφάνιση ή όταν έχεις συνηθίσει τον κόσμο σε ρόλους ”του ωραίου” είναι δύσκολο να φύγεις από αυτό.

Πέρυσι εγώ έκανα ένα έργο με δύο gay άνδρες μέσα σε ένα στρατόπεδο του Άουσβιτς, το οποίο όμως έργο είναι ύμνος στον έρωτα και δεν μένει μόνο στο gay κομμάτι…», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Αναφερόμενος στην ενσάρκωση του ρόλου για το πρώτο gay φιλί στην τηλεόραση της Κύπρου, σχολίασε:

«Ο Σταύρος ο Ποταμάρης που ήταν ο σκηνοθέτης του έργου μου έκανε αυτή τη πρόταση και εννοείτε ότι δέχτηκα γιατί μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Έτσι δώσαμε το πρώτο gay φιλί στην Κύπρο, που δεν είχε ξαναγίνει και ”δεν άνοιξε ρουθούνι”. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που πριν δεκαπέντε χρόνια ο Χριστόφορος έκανε αυτό το φιλί στο σίριαλ που δεν ήταν ο ίδιος. Τότε είχε γίνει χαμός με το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και τις μηνύσεις και όλα αυτά».

«Πολύ το χάρηκα που δεν είχε αρνητικές αντιδράσεις η σκηνή αυτή στην Κύπρο, σχεδόν καμία αρνητική αντίδραση, ίσα ίσα που το αγκάλιασαν σε ένα κανάλι το οποίο ήταν και κρατικό μάλιστα».

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη:

Δείτε επίσης:

Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος – Η ψυχοθεραπεία έχει γίνει της μόδα»