Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος – Η ψυχοθεραπεία έχει γίνει της μόδα»
Τηλεόραση

Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος – Η ψυχοθεραπεία έχει γίνει της μόδα»

Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος – Η ψυχοθεραπεία έχει γίνει της μόδα»

Ο «έρωτας» με τη Μιμή Ντενίση

Για την πρόταση που του έγινε να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση, ο λόγος που αρνήθηκε, αλλά και τις… εφήμερες παρουσίες νέων παιδιών στη μικρή οθόνη, μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία, αλλά και στη σχέση – έρωτα που έχει με τη Μιμή Ντενίση.

«Όταν τέθηκε θέμα για παρουσίαση δεν μου άρεσε που δεν θα είχα λόγο στο περιεχόμενο της εκπομπής. Αυτό που παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά είναι κάτι που της πάει πάρα πολύ και είναι κάτι που θα μπορούσα να παρουσιάσω και εγώ», δήλωσε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι θα μάλωνε με τη μαμά του αν τον ρώταγε «πότε θα γίνω γιαγιά;».

«Το παιδί σου το κάνεις για να ανοίξει τα φτερά του. Έχουμε γίνει ζόμπι με τα κινητά, όπως και εγώ, όταν το συνειδητοποιώ όμως το φρενάρω», ξεκαθάρισε.

Επίσης, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που εμφανίζονται στην τηλεόραση, το πώς κάνουν γρήγορα επιτυχία και πόσο γρήγορα εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα όλο αυτό να επηρεάζει την ψυχολογία τους.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε τα παιδιά που γίνονται γνωστά και σε δύο χρόνια, δεν τα ξέρει κάνεις και έτσι έρχεται η κατάθλιψη και τα ψυχοφάρμακα. Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος, είμαστε αναλώσιμοι και αμέσως πάμε στον επόμενο. Δεν κατακρίνω όσους κάνουν ψυχοθεραπεία απλά πιστεύω ότι έχει γίνει της μόδας. Με το παραμικρό έχουμε γίνει ευαίσθητοι».

Ο Μέμος Μπεγνής είναι στο θέατρο Διάνα με την Ναταλία Δραγούμη και την παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», ενώ τέλος δήλωσε ερωτευμένος με τη Μιμή Ντενίση.

«Τα απογεύματα κάνω πρόβες με την Μιμή Ντενίση με την οποία δηλώνω δημόσια ερωτευμένος. Έχω 4 εμφανίσεις μουσικές, οι δύο είναι παραμονή Χριστουγέννων και 30 Δεκέμβρη στο city link. Στις 12 Ιανουάριου πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής».

Διαβάστε ακόμα

Μέμος Μπεγνής: «Ούτε το κουτσομπολιό μου αρέσει, ούτε το πάνελ μου αρέσει»