Νίκος Ψαρράς: «Ήρθε και μου είπε “στενοχωρηθήκαμε που δουλεύεις σε στριπτιτζάδικο”»
Late night shows

Νίκος Ψαρράς: «Ήρθε και μου είπε “στενοχωρηθήκαμε που δουλεύεις σε στριπτιτζάδικο”»

Νίκος Ψαρράς: «Ήρθε και μου είπε “στενοχωρηθήκαμε που δουλεύεις σε στριπτιτζάδικο”»

Τα παιδικά χρόνια στον Σοχό, ο πατέρας του που δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός και ο γιος του που είναι ο πιο αυστηρός κριτής του

Τον Νίκο Ψαρρά καλωσόρισε στην παρέα του The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε τα εφηβικά του χρόνια στο Σοχό, τις προσδοκίες του πατέρα του να σπουδάσει Ιατρική και την άρνησή του για την Υποκριτική.

«Όταν τελείωσα το Λύκειο Σοχού, έδωσα εξετάσεις στο κρατικό Θέατρο αλλά δεν πέρασα με την πρώτη, ούτε τη δεύτερη, αλλά με την τρίτη».

«Έβγαλα 19,7 και πέρασε σε μια σχολή αγορανομίας, το επόμενο βήμα ήταν να πάω στην Ιατρική πουήθελε ο πατέρας μου αλλά ευτυχώς πέρασα στο ΚΘΒΕ».

«Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα βγεις στην τηλεόραση και θα μας κοροϊδεύει το χωριό. Ο μόνος που ήξερε ότι είμαι στο Κρατικό Θέατρο ήταν ο κολλητός μου».

Γιατί νόμιζαν ότι δούλευε σε στριπτιζάδικο στο χωριό του;

«Ένα από τα έργα που έπαιξα στη σχολή ήταν ο “Καλιγούλας” του Καμύ. Κάποια στιγμή έρχεται κάποιος από τον δήμο και μου είπε ότι “έχουμε μάθει κάτι και έχουμε στενοχωρηθεί πολύ με τον δήμαρχο, ότι δουλεύεις στο Καλιγούλα. Το Καλιγούλα ήταν στριπτιζάδικο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του, που δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη δουλειά του μπαμπά του.

«Έκανα καρμπόν στον γιο μου ό,τι είχαν κάνει εκείνοι σε εμένα. Ξυπνάω τον γιο μου με το ίδιο τραγούδι που με ξύπναγε ο πατέρας μου».

«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 12 χρόνια. Ο Πάνος , είναι 9 χρονών, αλλά μου φαίνεται σαν να γεννήθηκε χτες, είναι ωραίος τυπάκος, μαγκάκι, αθληταράς, με πολύ χιούμορ».

«Δεν υπάρχει φίλτρο στον Πάνο, η κριτική του μπορεί να σε τσακίσει».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Ψαρράς: «Έχω χάσει τη λατρεία μου για τη δουλειά του ηθοποιού»