Ο Γιάνης Βαρουφάκης το παραδέχτηκε! «Ζηλεύω πάρα πολύ, είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα»
Late night shows

Ο Γιάνης Βαρουφάκης το παραδέχτηκε! «Ζηλεύω πάρα πολύ, είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης το παραδέχτηκε! «Ζηλεύω πάρα πολύ, είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα»

Μαζί με την επί 18ετίας σύντροφό του μίλησαν για τη γνωριμία τους αλλά και τις δυσκολίες που τους έδεσαν περισσότερο

Τον Γιάνη Βαρουφάκη συνάντησε η  Άννα Δρούζα στην εκπομπή Όσα (δε) λέμε λίγες μέρες πριν από τη κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών.

Μαζί με τη σύντροφό του, Δανάη Στράτου, άνοιξαν το σπίτι τους στην Αίγινα και μίλησαν για την κοινή ζωή τους και το κοινό τους όραμα.

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά, αλλά κοινωνικοοικονομικά ήμασταν σε διαφορετικές μεριές, αλλά ταυτόχρονα είχαμε πάει στο ίδιο σχολείο, είχαμε σπουδάσει στην ίδια χώρα, αλλά δεν τη θυμόμουν. Δεν της συγχωρώ που θυμάται φίλους μου» είπε αρχικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Αν είχαμε βρεθεί από τα 15 μας θα ήμασταν μαζί, είναι σαν να είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον» πρόσθεσε η Δανάη Στράτου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε την πρώτη σκέψη που έκανε για την αγαπημένη του επί 18 χρόνια στο πρώτο τους γεύμα.

«Από την πρώτη στιγμή τα φτιάξαμε. Όταν ξαναβρεθήκαμε στο γεύμα εκείνο, η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι “εδώ είμαστε”. Από εκείνο το βράδυ της είπα να γεράσουμε μαζί και μου είπε “ναι”».

«Υπήρχαν συναντήσεις που δεν υπήρχε ερωτική διάθεση, απλά χημεία. Την πρώτη φορά που τον είδα στη ζωή μου με την κοινή φίλα μας σε ένα μπαρ εστιατόρια σκέφτηκα “α, τελικά υπάρχουν όλα σε ένα. Μου φάνηκε πάρα πολύ έξυπνος, όταν μιλούσα, ήθελε να με ακούσει και είχε και χιούμορ»,

«Έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες, μας έχουν σφυρηλατήσει, περάσαμε από χίλια κύματα, όχι μόνο στη σχέση μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ να αξίζει η ζωή μου να τη ζω χωρίς εκείνον. Ο Γιάνης έχει πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα και εγώ επίσης, είμαστε και οι δυο πάρα πολύ έντονοι άνθρωποι. Στις κρίσεις δεθήκαμε, η κάθε επιλογή που κάναμε ήταν του μαζί πιο “πολύ”» δήλωσε η Δανάη Στράτου.

«Ζηλεύω πάρα πολύ, είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα. Για εμένα δεν είναι δεδομένη κι εκείνη είναι ζηλιάρα!» παραδέχτηκε τέλος ο πρόεδρος του ΜέΡΑ 25.

Διαβάστε επίσης

Γιάνης Βαρουφάκης: «Ο Τσίπρας έκανε το δημοψήφισμα για να το χάσει. Δεν γίνεται να ανατρέψεις τον λαό και να κυκλοφορείς στους δρόμους»