Παρθενόπη Μπουζούρη: «Η ρίζα μας και η αφετηρία μας είναι κάτι που αν δεν το τιμάμε, μας τιμωρεί»
Late night shows

Παρθενόπη Μπουζούρη: «Η ρίζα μας και η αφετηρία μας είναι κάτι που αν δεν το τιμάμε, μας τιμωρεί»

Παρθενόπη Μπουζούρη: «Η ρίζα μας και η αφετηρία μας είναι κάτι που αν δεν το τιμάμε, μας τιμωρεί»

Όσα είπε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση αλλά και τη ζωή στην Ξάνθη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Παρθενόπη Μπουζούρη στο The 2Night Show και αναφέρθηκε στην απόφασή της να συμμετάσχει στην τηλεόραση αλλά και τη ζωή της.

Η ηθοποιός για χρόνια παίζει στο θέατρο, ωστόσο, όπως αποκάλυψε μετά τις Άγριες Μέλισσες της γεννήθηκε η επιθυμία να δοκιμάσει και την τηλεόραση.

«Δεν ήμουν αρνητική με την τηλεόραση αλλά αυτό που έβγαζα προς τα έξω δεν ήταν ακριβώς θετικό. Εκεί που ήμουν ήταν λίγο δύσκολο. Για πολλά χρόνια έκανα θέατρο, την ομαδική δουλειά, έρευνα, διδασκαλία. Ήμουν στην κοσμάρα μου. Δεν θα έλεγα όχι αν μου έλεγε κάποιος να κάνω τηλεόραση.

Αυτό που ζω στην τηλεόραση είναι υπέροχο. Δεν το αντιμετώπισα με το φρυδάκι σηκωμένο αλλά πραγματικά σαν πρωτάρα. Κάθε μέρα για μένα ήταν μαθητεία.

Το πιο δύσκολο στο σινεμά και την τηλεόραση δεν έχεις τον έλεγχο εσύ, πρέπει να συνεργαστείς με πολλούς ανθρώπους. Είναι πληθυντικός αριθμός η τηλεόραση περισσότερο από το θέατρο».

«Ήμουν το παιδί που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα. Σπούδασα Γεωπονική και πήρα και το πτυχίο μου. Στη σχολή θέατρου μπήκα στα 25. Ήξερα από το τρίτο έτος ότι δεν θα γίνω Γεωπόνος. Η σχολή ήταν μια αναγκαία συνθήκη. Όσοι ζούμε σε επαρχία, η ζωή μας ξεκινά όταν φεύγουμε. Όταν έφυγα από την Ξάνθη για σπουδές και πήγα στη Θεσσαλονίκη, νόμιζα ότι πήγα Νέα Υόρκη.

Την Ξάνθη την κουβαλάω πάντα μαζί μου. Η ρίζα μας και η αφετηρία μας είναι κάτι που αν δεν το τιμάμε, μας τιμωρεί. Δεν μπορούμε να θέλουμε στην Τέχνη να αφηγηθούμε το οτιδήποτε αυθεντικό αν δεν έχουμε επαφή με το αυθεντικότερο κομμάτι του εαυτού σου.

Μία διογκωμένη εικόνα της προσωπικότητάς μας πάμε να την τσιμπήσουμε όλοι. Η βαθιά ρίζα είναι αυτή που δίνει τους καλύτερους καρπούς. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε πολύ».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Αβαγιανός: «Ήθελα να γράψω βιβλίο για τη Μοσχολιού. Αν βγουν αλήθειες, θα πέσουν μηνύσεις»