Παύλος Μαρινάκης: «Μου ανακοίνωσε ότι έχω τη νόσο του Κρον, του είπα “τέλεια”. Ο γιατρός τα έχασε»
Late night shows

Παύλος Μαρινάκης: «Μου ανακοίνωσε ότι έχω τη νόσο του Κρον, του είπα “τέλεια”. Ο γιατρός τα έχασε»

Παύλος Μαρινάκης: «Μου ανακοίνωσε ότι έχω τη νόσο του Κρον, του είπα “τέλεια”. Ο γιατρός τα έχασε»

Η πατρότητα, η γνωριμία με τη σύζυγό του και η πολιτική

Τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε για τον ερχομό του παιδιού του και το μεγαλείο της μητρότητας, για την αγαπημένη του σύζυγο και τη γνωριμία τους στα φοιτητικά τους χρόνια.

«Δεν υπάρχει πιο βαρύς τίτλος από τον τίτλο του πατέρα και της μητέρας. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες καταλαβαίνεις πόσες θυσίες κάνει μία γυναίκα που αφιερώνουν όλο τους το είναι σε ένα παιδί».

«Ακόμα δεν έχω αλλάξει πάνες, ξέρω άμα χρειαστεί».

«Είναι η ζωή σου μέχρι εκείνη τη μέρα, και η ζωή σου επόμενη τη μέρα και μετά. Δεν θα το συνέκρινα με τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά.

Πού γνώρισε τη σύζυγό του;

«Ήμασταν  και οι δυο στη Νομική, ήμουν στο 3ο έτος, εκείνη στο 2ο, γνωριστήκαμε στα μπουζούκια της Κομοτηνής».

«Την είδα σε ένα μαγαζί που κάπνιζαν όλοι, ήταν η μόνη που δεν κάπνιζε και της ζήτησα αναπτήρα ήταν η η μόνη που δεν κάπνιζε».

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο πολιτική ανέφερε ότι θα έβγαζε τρελό κάποιον, που θα του έλεγε ότι θα ασχοληθεί με τα κοινά καθώς δεν ήταν ποτέ επιδίωξή του.

«Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο ήμουν ακόμα ενεργός στο μπάσκετ στήριζα τη ΔΑΠ αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική».

Σε άλλο σημείο και επανερχόμενος σε πιο προσωπικά θέματα αποκάλυψε ότι του αρέσει η μαγειρική αλλά και το πώς κατάφερε να χάσει βάρος.

«Ξέρω να μαγειρεύω αλλά όσα χρόνια είμαι με τη γυναίκα μου δεν με έχει αφήσει να μαγειρέψω επειδή φοβάται τον χαμό που θα κάνω στην κουζίνα».

«Έτρωγα 12 έως τις 8 και από τις 8 και μετά δεν έτρωγα τίποτα. Από τις 8 μέχρι την άλλη μέρα στις 12 ήμουν με νερό και σκέτο καφέ».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στη διάγνωσή του με τη νόσο του Κρον και στο πώς έχει αλλάξει η ζωή του μετά από αυτή.

«Έχω τη νόσο του Κρον, είναι ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο. Εκλέχτηκα γραμματέας της ΝΔ και εκείνη την περίοδο διαγνώστηκε η γυναίκα μου με κορονοϊό. Εγώ ήμουν αρνητικός αλλά είχα πυρετό. Έκανα εξετάσεις, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω τη νόσο του Κρον και του είπα “τέλεια”. Σχεδόν χάρηκα, ο γιατρός τα έχασε. Του έκανα μία ερώτηση “θα πεθάνω από αυτό;”. Μου είπε “όχι αλλά θα πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου”. Του λέω “αφού δεν θα πεθάνω είμαι χαρούμενος”».

Διαβάστε επίσης

Melia Kreiling: «Στο Guardians Of The Galaxy έπεσα και μου έφυγε το δόντι, έβαλα τσίχλα…»