Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Τώρα εισπράττω την αγάπη του, μετά από 14 χρόνια απουσίας»
Late night shows

Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Τώρα εισπράττω την αγάπη του, μετά από 14 χρόνια απουσίας»

Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Τώρα εισπράττω την αγάπη του, μετά από 14 χρόνια απουσίας»

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταμάτη Γαρδέλη

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο The 2Night Show και έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν αλλά και στο παρόν.

Μετά από 14 χρόνια αποχής από την τηλεόραση επέστρεψε δυναμικά με το «Ζήσε αλλιώς» που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 στις 16:00.

Όπως εξομολογήθηκε, ο κόσμος εκφράζει την αγάπη του και λαμβάνει μηνύματα και στο Instagram που το επιβεβαιώνουν.

«Τώρα εισπράττω την αγάπη του κόσμου, μετά από 14 χρόνια απουσίας. Δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος, ότι με αγαπάει. Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν στην ταινία “Οι Απέναντι” που ήμουν 12 χρονών. Ήμουν τυχερή που έπεσα στον Γιάννη Δαλιανίδη γιατί ήξερε να φτιάχνει σταρ. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δουλέψω σαν ηθοποιός. Ξεκίνησα ως μοντέλο εξαιτίας της κατάθλιψης που έπαθα. Με έφεραν από την Κέρκυρα στην Αθήνα. Εμένα με μεγάλωσε ο παππούς μου και εξού και το Αλιμπέρτη, σαν φόρος τιμής.

Δεν μου μπορούσα να προσαρμοστώ στην πόλη. Πολύ κλάμα, κλεισμένη σε ένα σπίτι. Η μητέρα μου είχε απωθημένο να γίνει ηθοποιός και με έγραψε σε μια σχολή μανεκέν της Μαίρης Δρακοπούλου.

Ό,τι είσαι προορισμένος να κάνεις, θα το κάνεις. Και δικηγόρος να ήμουν κάποια στιγμή θα ακολουθούσα αυτό που είναι γραμμένο για εμένα».

«Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της επιφύλασσε μια έκπληξη και πήρε τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη με τον οποίο όπως είπε τους συνδέει μια καρμική σχέση.

Οι ταινίες που έκαναν μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του ’80 και προβάλλονται μέχρι και σήμερα, έχουν χαραχτεί στη μνήμη με την επική ατάκα «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία».

Κεφάλαιο «Ζήσε αλλιώς»

«Δεν έχω συναντηθεί ακόμη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου γιατί κάνει τη δική της στήλη, δεν έχει έρθει στο πλατό ακόμη. Συναντά ανθρώπους που έχουν ζήσει το χειρότερο και το έχουν μετατρέψει στο καλύτερο. Έχουν τεράστια δύναμη, τεράστια λεβεντιά.

Έμαθα πώς όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα, το νούμερο ένα πράγμα που θα καταλάβεις ότι δεν είναι κρίση πανικού είναι ο πόνος από την πλάτη μέχρι το σαγόνι. Έχω μια πολύ ωραία εκπομπή που θα αφορά τους άντρες.

Θέλω σαν τρελή να κάνουμε την εκπομπή ζωντανά γιατί θα μπορούσα να πω ό,τι θέλω. Μου λείπει το ζωντανό αλλά με αποζημιώνει ότι έχουμε κοινό στο πλατό.

Πάντα ήθελα να κάνω ραδιόφωνο αλλά δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου!».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Αλιμπέρτη: «Το “ναι” για το “Ζήσε αλλιώς” το είπα λόγω του Νίκου Κοκλώνη. Ήταν ένα concept που μου άρεσε εξαρχής»