Στεφανία Γουλιώτη: «Το Maestro δεν μας άνοιξε νέους ορίζοντες και διεθνή καριέρα»
Late night shows

Στεφανία Γουλιώτη: «Το Maestro δεν μας άνοιξε νέους ορίζοντες και διεθνή καριέρα»

Στεφανία Γουλιώτη: «Το Maestro δεν μας άνοιξε νέους ορίζοντες και διεθνή καριέρα»

Η γλώσσα όπως δήλωσε παίζει καίριο ρόλο στη διεθνή καριέρα

Κάποιοι τη θεωρούν σνομπ και απρόσιτη η Στεφανία Γουλιώτη το διαψεύδει και καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα αργά εξήγησε πώς αυτές οι φήμες την έκαναν να χάσει μέχρι και επαγγελματικές δουλειές.

«Έχω αφήσει αυτή την εντύπωση να πλανάται γύρω μου. Και μιλάω, και σε εκπομπές πηγαίνω, και δουλειές έχω χάσει γιατί μου λένε “ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα δεχτείς”. Παιδιά πότε είπα εγώ ότι δεν πάω σε δουλειές, ότι δεν πάω στην τηλεόραση;».

«Δεν προσπάθησα να φαίνομαι απρόσιτη. Βρέθηκα σε κάποιους χώρους που προσπαθούμε κάτι που είναι άπιαστο οπότε χρειάστηκε μία συγκέντρωση πιο έντονη και ίσως αυτή η ενασχόληση να έδωσε αυτή την εντύπωση».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεχή απογοήτευση που βιώνουν οι καλλιτέχνες καθώς κυνηγούν μία άπιαστη τελειότητα που ποτέ δεν έρχεται ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Maestro.

«Το καλλιτεχνικό που είναι άπιαστο έχει μία διαρκή απογοήτευση, κοιμόμαστε με Zanax. Έχει μία απογοήτευση γιατί δεν μπορείς να πιάσεις ένα μυστήριο, να κατανοήσεις ένα άπιαστο πράγμα. Ξέρεις ότι δεν θα το κατανοήσεις και το χαίρεσαι ταυτόχρονα».

«Το Maestro δεν μας άνοιξε νέους ορίζοντες»

Για το αν το εάν η επιτυχία του Maestro έδιωξε λίγη από την «απογοήτευση» αυτή απάντησε:

«Δεν σταμάτησε. Σήμαινε μία μεγάλη χαρά, δεν μας άνοιξε νέους ορίζοντες. Μιλάμε ελληνικά, δεν μας άνοιξε διεθνή καριέρα».

«Βλέπουμε επιτυχημένες σειρές σε δύσκολες γλώσσες. Τα βλέπεις αλλά αν είσαι παραγωγός δεν θα πάρεις έναν Σκανδιναβό σε κάποια αμερικανική παραγωγή».

«Θα μπω εγώ τώρα να συγκριθώ με τις Αμερικανίδες ή τις Γαλλίδες που έχουν τη γλώσσα άπταιστα; Υπάρχει μία άλλη νοοτροπία. Εμείς έχουμε άλλο DNA που είναι μεγαλειώδες και όλοι ονειρευόμαστε να παίξουμε στην Επίδαυρο και όταν παίξουμε έχουμε πάρει την αναγνώριση των γονιών μας. Αυτό σαν DNA υποκριτικής μας κάνει κακό. Γιατί από τα σχολεία προσπαθούν να παίξουν με αυτόν τον πομπώδες τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Στεφανία Γουλιώτη: «Είμαι βαθιά προκατειλημμένη. Δυσκολεύομαι να δεχτώ πράγματα γιατί…»