Τέμπη: Η «περίεργη» διαδρομή των συνομιλιών πριν από την μονταζιέρα – «Στο γραφείο ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι»
Late night shows

Τέμπη: Η «περίεργη» διαδρομή των συνομιλιών πριν από την μονταζιέρα – «Στο γραφείο ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι»

Τέμπη: Η «περίεργη» διαδρομή των συνομιλιών πριν από την μονταζιέρα – «Στο γραφείο ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι»

Ο πρώην αρχιμηχανικός ΟΣΕ, Μάνος Παναγιώτου, έκανε σοβαρές αποκαλύψεις!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το δυστύχημα στα Τέμπη, με τις συνομιλίες να έχουν μονταριστεί και να έχουν παρουσιαστεί δημοσίως αλλοιωμένα.

Ο Ο πρώην αρχιμηχανικός ΟΣΕ, Μάνος Παναγιώτου, έριξε τις δικές του «βόμβες» για την περίεργη διαδρομή που ακολούθησαν αυτές οι συνομιλίες ακριβώς μετά το δυστύχημα.

«Οι συνομιλίες και τα δεδομένων των κινήσεων εκείνης της βραδιάς υπάρχουν στον σταθμό της Λάρισας που υπάρχουν τα καταγραφικά. Η άλλη πηγή που μπορείς να τα πάρεις είναι ότι υπήρχε ένα γραφείο στον 6ο όροφο της Καρόλου όπου οι συνομιλίες που γίνονταν μέσω ραδιοτηλεφώνου ή οτιδήποτε μεταξύ του σταθμάρχη, των μηχανοδηγών και του προσωπικού κίνησης φτάνουν στην Αθήνα και καταγράφονται. Οι δύο πηγές που μπορούν να εξαχθούν τα δεδομένα είναι εκεί.

Πραγματογνώμονας που ορίστηκε από την Τροχαία στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης που δημοσίευσαν, στην σελίδα 5 αναφέρουν και λένε ότι “μεταξύ 17-19 πήγαμε οι δύο εμπειρογνώμονες μαζί με τους δύο της Τροχαίας -χωρίς να λέει ονόματα-, εκπρόσωπο του ΟΣΕ που τα αρχικά του είναι ΝΚ”. Το πρωί της 1ης Μαρτίου στο γραφείο αυτό ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ήταν ο διευθυντής κυκλοφορίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο -βάζω ένα ερωτηματικό -, ο τότε διευθύνων σύμβουλος και ο διευθυντής σιδηροδρομικών μηχανημάτων. Άκουγαν τις συνομιλίες! Όταν πήγε να μπει κάποιος μέσα τον έδιωξαν!

Στη συνέχεια, αυτοί – όχι όλοι – ο ένας, οι αρμόδιοι σιδηροδρομικών συστημάτων της ΕΡΓΟΣΕ και οι δύο πραγματογνώμονες με τους δύο της τροχαίας. Αυτοί πού τα έδωσαν; Πότε τα έδωσαν; Βγαίνει τώρα η ελληνική αστυνομία που ήταν παρούσα και λέει ότι τα πήραν στις 3. Εάν η διαδρομή από την Τροχαία της Λάρισας μέχρι εκεί είναι δύο μέρες; Δεν το ξέρω εγώ. Πού τα πήγαν; Σπίτι τους;

Στα καταγραφικά αυτός που μπαίνει πρέπει να ξέρει έναν κωδικό, είναι εξουσιοδοτημένος. Ο σύμβουλος δεν είχε καμία δουλειά να είναι εκεί, αυτός είναι πανταχού παρών. Αναβαθμίστηκε σε μεταβατικός πρόεδρος. Δεν υπάρχει ούτε καν η απόφαση η απαιτούμενη βάσει του νόμου δύο υπουργών. Αυτός ορίστηκε σαν μεταβατικός!».

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος – «Πού προοριζόταν το παράνομο αυτό υλικό;»