Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Όταν παντρευτήκαμε δεν ήμασταν ούτε 30, ήταν πολύ διαφορετική τότε»
Late night shows

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Όταν παντρευτήκαμε δεν ήμασταν ούτε 30, ήταν πολύ διαφορετική τότε»

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Όταν παντρευτήκαμε δεν ήμασταν ούτε 30, ήταν πολύ διαφορετική τότε»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους στο Καλύτερα Αργά

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά ήταν ο Θάνος Καληώρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή.

«Με τη Τζέση Παπουτσή σίγουρα ήμασταν αταίριαστοι εξωτερικά. Εσείς γνωρίσατε τη Τζέση Παπουτσή σε μια διαφορετική ηλικία, πιο μεγάλη, εμείς δεν ήμασταν ούτε 30 όταν παντρευτήκαμε. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί. Η Τζέση είχε πάντα τη λάμψη, είχε το εκτόπισμα, ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός. Δεν υπήρχε άνθρωπος να μην την αγαπήσει. Ήταν πολύ δοτική με όλους» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Είχε αυτό το θεατρικό εκτόπισμα που λέμε. Ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός και δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Ήταν καλοκάγαθη και δεν ήταν επί τούτου όλο αυτό το πράγμα. Πήγαζε και έβγαινε από μέσα της, ήταν πολύ δοτική σε όλους τους ανθρώπους. Έκανε πολλά περισσότερα πράγματα γύρω σε φιλικά προσκείμενα ζευγάρια και ανθρώπους, που ίσως δεν τα ξέρει αυτά ο κόσμος».

Για τον γάμο του με τη Τζέση Παπουτσή, από τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, αλλά και τη στενή φιλία που διατηρεί με τον τελευταίο σύζυγο της ηθοποιού, Γιάννη Μανιό, μίλησε ο Θάνος Καληώρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

«Με τη Τζέση Παπουτσή σίγουρα ήμασταν αταίριαστοι εξωτερικά. Εσείς γνωρίσατε τη Τζέση Παπουτσή σε μια διαφορετική ηλικία, πιο μεγάλη, εμείς δεν ήμασταν ούτε 30 όταν παντρευτήκαμε. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί. Η Τζέση είχε πάντα τη λάμψη, είχε το εκτόπισμα, ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός. Δεν υπήρχε άνθρωπος να μην την αγαπήσει. Ήταν πολύ δοτική με όλους» ανέφερε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

«Στην κηδεία της ήμασταν χέρι-χέρι με τον τελευταίο της σύζυγό, Γιάννη Μανιό, αλλά δεν έγινε επί τούτου αυτό. Η αρρώστια της Τζέσης προϋπήρχε πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη στους γιατρούς, γιατί είχε κάποιες αδυναμίες, οδηγούσα εγώ. Περνούσα από το σπίτι τακτικά για να δω πως είναι. Είχαμε μια πάρα πολύ στενή και δεμένη σχέση.

Καταρχάς μας συνέδεε το παιδί μας, που δεν το αφήσαμε ποτέ και οι δυο σε μια μοίρα. Ήμασταν πάντα κοντά. Πριν παντρευτούμε ήμασταν φίλοι. Με τον Γιάννη τώρα κάνω πάρα πολλή παρέα… Ήμουν στο σπίτι τους τη μέρα που έπαθε σχεδόν εγκεφαλικό η Τζέση και την πήγαμε στο νοσοκομείο, και σχεδόν κάθε μέρα πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη στον γιατρό» .

Διαβάστε επίσης

Θάνος Καληώρας: «Βάφτισα την εγγονή μου. Είχα την ανάγκη να έχω έναν σύνδεσμο με το παιδί μου και την Τζέσυ»