Λένα Μαντά: «Με αντιμετώπισε σαν σάκο του μποξ»
Τηλεόραση

Λένα Μαντά: «Με αντιμετώπισε σαν σάκο του μποξ»

Λένα Μαντά: «Με αντιμετώπισε σαν σάκο του μποξ»

Η γνωστή συγγραφέας μαζί με την κόρη της προχώρησαν σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή Ελένη

Η Λένα Μαντά και η κόρη της, Μαρία, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και αναφέρθηκαν στη σχέση τους αλλά και το πρόβλημα υγείας του συζύγου της πρώτης.

«Για εμάς ήταν έντονα φορτισμένη στιγμή γιατί ο σύζυγός μου πέρασε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Το ότι ο σύζυγός μου είναι μόνιμα με οξυγόνο είναι το λιγότερο που μας απασχολεί. Σημασία έχει ότι τον είχαμε κοντά μας και συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία.

Η κόρη μου ήταν βράχος δίπλα μου, ήταν η δύναμή μου. Μου είπε να μην βάλω περούκα γιατί δεν υπάρχει λόγος. Με την Μαρία περάσαμε μια μεγάλη κρίση, η οποία κράτησε 8 χρόνια.

Είχε μια προηγούμενη σχέση και όταν αυτή διαλύθηκε, εκείνη με αντιμετώπισε σαν σάκο του μποξ».

Η Μαρία με τη σειρά της είπε πως όταν ήρθε σε διαμάχη με τη μαμά της, εκείνη της είπε να πάει σε ψυχολόγο και της απάντησε πως εκείνη πρέπει να πάει.

«Έκανα μια προσπάθεια να διαβάσω ένα από τα βιβλία της μαμάς μου και μόλις το τέλειωσα της είπα: ‘’την επόμενη φορά μην μου ξαναδώσεις βιβλίο σου’’.

Είναι η πρώτη γιαγιά που προτεραιότητα βάζει το παιδί της και μετά το εγγόνι της».

Τι είχε αναφέρει για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

«Πήγε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο με 65% οξυγόνο, ήταν αρνητικός στον Covid, δεν ξέρω αν τον πέρασε πριν. Ο Γιώργος είχε ήδη πρόβλημα, είχε ΧΑΠ, οδήγησε σε μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ήμασταν σε περιοδεία, βαφτίσαμε τον εγγονό μας στην Κοζάνη. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να αφουγκραστεί τον εαυτό του. Δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Εκτός από το πιεσόμετρο τώρα ξέρω ότι πρέπει να κουβαλάω και οξύμετρο.

Δεν ήθελε να πάμε σε νοσοκομείο μέχρι που είδα ότι ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει και δεν κάθισα να το σκεφτώ, οδήγησα μέχρι την Αθήνα και με μπουκάλα πήγαμε στο νοσοκομείο. Επειδή δεν ήξεραν τι συνέβαινε, μπήκε σε μονάδα Covid και αυτό κόστισε πολύ γιατί από τις παραισθήσεις δεν ήταν καλά. Είχαμε και ένα ατύχημα γιατί σηκώθηκε από το κρεβάτι και έπεσε.

Τώρα είναι σπίτι με οξυγόνο αλλά πλέον είναι πολύ πειθαρχημένος. Ευτυχώς μένουμε στο Καπανδρίτι που ευτυχώς είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία».

Διαβάστε επίσης

Τάσος Ιορδανίδης: «Όνειρό μου ήταν να γίνω συνάδελφος της Μενεγάκη»