Light, Trannos και FY: Όσα είπαν στα γυρίσματα του τρέιλερ για το Τrap Star
Τηλεόραση

Light, Trannos και FY: Όσα είπαν στα γυρίσματα του τρέιλερ για το Τrap Star

Light, Trannos και FY: Όσα είπαν στα γυρίσματα του τρέιλερ για το Τrap Star

«Ίσως οι μεγαλύτεροι δουν ότι δεν είμαστε αναγκαστικά κακοί»

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το νέο ριάλιτι για τράπερς που έρχεται στο Open, είχε το Χαμογέλα και πάλι.

Η εκπομπή βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ που έγιναν στις σιταποθήκες του λιμανιού του Πειραιά και μίλησαν ο Light, ο Τrannos και ο FY.

Light:«Είναι πολύ παρεξηγημένη η τραπ. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δουν οι μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι, θείες ότι δεν είμαστε αναγκαστικά κακοί και ότι είμαστε παιδιά που ξεκινήσαμε με ένα όνειρο, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και σε νεότερα παιδιά να καταφέρουν αυτό το πράγμα.

Μου άρεσε που ήμουν στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία έχεις το ελεύθερο της γνώμης σου αλλά δίνεις και πολύ εύκολα αφορμή να σε σχολιάσει αρνητικά κάποιος.

Στο συγκεκριμένο σόου που είναι στο αντικείμενό μου δεν θα είναι αυτά τα “δεν ξέρω το τραγούδι, ποια είναι η Ντερμπεντέρισσα”».

Trannos: «Ετοιμάζουμε ένα πρότζεκτ πολύ μεγάλο. Η τραπ δεν έχει μόνο κακά πράγματα. Αν δεν έχεις καλούς συνεργάτες πώς θα δουλέψεις; Αν έχεις τους φίλους σου είναι ακόμα καλύτερα».

FY: «Στα 7-8 χρόνια εμπειρίας στο χώρο κάτι έχω να προσφέρω. Έχει καταντήσει τσουβάλιασμα για την τραπ. Είπαμε ναι και για τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι.