Λίζα Δουκακάρου: «Το θέμα της δουλειάς με είχε ενοχλήσει περισσότερο από το προσωπικό κομμάτι. Όταν έκλεισε το Mega…»
Τηλεόραση

Λίζα Δουκακάρου: «Το θέμα της δουλειάς με είχε ενοχλήσει περισσότερο από το προσωπικό κομμάτι. Όταν έκλεισε το Mega…»

Λίζα Δουκακάρου: «Το θέμα της δουλειάς με είχε ενοχλήσει περισσότερο από το προσωπικό κομμάτι. Όταν έκλεισε το Mega…»

Όσα είπε στο Στούντιο 4

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Λίζα Δουκακάρου και μίλησε μεταξύ άλλων για το κλείσιμο του Mega, τη γνωριμία της με τη Μαλβίνα Κάραλη αλλά και τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

«Το θέμα της δουλειάς με είχε ενοχλήσει παρά το προσωπικό κομμάτι. Είμαι μοναχικός άνθρωπος και δεν με ενοχλεί να είμαι μόνη μου. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Από πολύ μικρή ηλικία που ήμουν έτσι και δεν είπα ότι πρέπει να έχω παρέα ή να βγω με κάποιον. Το θέμα της δουλειάς ήταν πιο σοβαρό. Ήμουν σε αυτή τη δουλειά από το 1991. Το να διαχειριστώ τη μοναχικότητά μου ήταν πιο εύκολο από το να διαχειριστώ ότι δεν υπήρχε η πλατφόρμα της δουλειάς. Έφυγα από τη δουλειά όταν έκλεισε το Mega. Δούλευα στα parapolitika και σταμάτησα όταν υπήρξε πρόβλημα. Μεσολάβησαν τρία χρόνια αλλά υπήρχε εναλλακτική. Έχω δίπλα μου φίλους λίγους και εκλεκτούς. Ήμασταν πολλές κοπέλες που ξεκινήσαμε μαζί».

«Στην ΕΡΤ ζητούσαν άτομα να γράφουν στην αίθουσα σύνταξης για αυτούς που έχουν τα δελτία και τις εκπομπές. Κάποια στιγμή έκαναν ανακατατάξεις και μου είπε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος να κάνω δοκιμαστικό. Η άγνοια κινδύνου και το θράσος, είπα θα το κάνω. Παίρνω τηλέφωνο τη γυναίκα του Αντώνη Σαμαράκη και της είπα να έρθει να κάνουμε ένα δοκιμαστικό και μου είπε “εντάξει, θα έρθει”. Ήταν συνέντευξη. Κάναμε τον πιλότο και μετά ξεκίνησα να κάνω τα δελτία σε πρωινή εκπομπή. Στους τέσσερις μήνες που έδωσαν να κάνω 4ωρη πρωινή εκπομπή. Άγνοια κινδύνου με την έννοια ότι έλεγα ότι θα το κάνω επειδή είναι καλά τα χρήματα μέχρι να τελειώσω το πανεπιστήμιο. Άγχος ξεκίνησα να έχω από τον ΑΝΤ1 και μετά. Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Μαστοράκης μου έδωσε μια εκπομπή. Είχα πάει για το δελτίο γιατί αγαπούσα την είδηση. Και ξεκίνησα δελτία ειδήσεων και μετά ο Μαστοράκης πρότεινε να κάνουμε το Breakfast στον ΑΝΤ1 που ήταν μια δύσκολη ομολογουμένως εκπομπή. Ήταν 5-6 τραπέζια που τα ετοίμαζε ο Νίκος με ευλάβεια. Καθόντουσαν άνθρωποι εκ διαμέτρου αντίθετοι και έπρεπε μέσα στα 10 λεπτά που διαρκούσε η συνομιλία να γίνει της τρελής και εγώ να κάτσω στο επόμενο τραπέζι».

«Έχω προλάβει τη Μαλβίνα Κάραλη στον ΑΝΤ1. Το θυμάμαι ότι μου έδινε οδηγίες να φοράω μαύρα, να έχω πίσω τα μαλλιά. Επειδή είχαμε βάρδιες και εμένα αν λίγο το αλλάξεις, είμαι ένας άλλος. Η μεγαλύτερη αλλαγή οφειλόταν που ήταν διαφορετική βάρδια. Στο Κόσοβο είχα μείνει 5 μήνες που ήταν τρελή περιπέτεια και για να βολεύεται το όλο πράγμα έκοψα το μαλλί. Για πρακτικούς λόγους».

Διαβάστε επίσης

Λίζα Δουκακάρου: Θρήνος για τη δημοσιογράφο – Πέθανε η αδερφή της