Μάγκυ Ταμπακάκη: «Μου έγραψαν καλύτερα να ήμουν στείρα παρά που μπήκα στο MasterChef και…»
Τηλεόραση

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Μου έγραψαν καλύτερα να ήμουν στείρα παρά που μπήκα στο MasterChef και…»

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Μου έγραψαν καλύτερα να ήμουν στείρα παρά που μπήκα στο MasterChef και…»

Τι άλλο είπε η παλιά παίκτρια του MasterChef;

Έντονη είναι η φημολογία για το Dot του ΣΚΑΪ, αν θα βγει στον αέρα ή αν η Βάσω Λασκαράκη με νέα εκπομπή θα πάρει τη θέση του τα Σαββατοκύριακα.

Τα νέα λένε ότι όντως η εκπομπή Break προγραμματίζεται από το κανάλι – χωρίς βεβαίως να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό Σουσού από τις συνεργάτιδες που θα έχει δίπλα της στη μαγειρική η ηθοποιός είναι η παλιά γνώριμη του Dot και παλιά παίκτρια του MasterChef, Μάγκυ Ταμπακάκη.

Η σεφ μίλησε στη Super Κατερίνα  για τη νέα συνεργασία της με τη Βάσω Λασκαράκη και επιβεβαίωσε ότι το όνομα της εκπομπής θα είναι Break.

«Δεν λέγεται πλέον Dot, θα λέγεται Break από ό,τι ξέρω, θα είναι λίγο διαφορετικό το κόνσεπτ, θα είναι λίγο πιο αργά το μεσημέρι, γύρω στις τρεις, μία φορά την εβδομάδα.

Θα γνωρίσω τη Βάσω γιατί δεν τη γνωρίζω οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα.

Στις καρδιές όλων μας η Νάνσυ και ο Θανάσης είναι Dot», ανέφερε.

«Ο Λεωνίδας είναι άνθρωπος τηλεοπτικός, έχει λέγει, έχει όλα αυτά που τον κάνουν ενδιαφέρων» είπε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Όπως αποκάλυψε, της έκαναν bullying όσο ήταν στο MasterChef «χωρίς να μου αφήσει κουσούρια. Μία γυναίκα μου έγραψε καλύτερα να ήμουν στείρα παρά που μπήκα στο παιχνίδι και άφησα το παιδί μου στον πατέρα του. Κάποιες φορές τους απάνταγα και ίσως καλύτερα. Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω. Είναι δύσκολο το cyber bullying. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και δειλοί ταυτόχρονα»

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Ο τίτλος και οι συνεργάτες